СП 2018 - Група Ф (Германија, Мексико, Шведска, Јужна Кореја)

• Креатор на темата Креатор на темата Chazzspaz
  • Време на започнување Време на започнување

Кои два тима ќе продолжат понатаму?

• Германија

• Шведска

• Мексико

• Јужна Кореја

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Милер некако слабо хејтан, сите се фокусирани на Озил, Кедира, Ноер и Крос.
Пријателот Милер изигра толку криминална година шо не смее веќе фудбал да игра, ја изгуби среќата шо ја имаше за голови давање и веќе не постои ко играч.

10544663_696606037041477_6150635139788377425_n.png

Милер некако слабо хејтан, сите се фокусирани на Озил, Кедира, Ноер и Крос.
Пријателот Милер изигра толку криминална година шо не смее веќе фудбал да игра, ја изгуби среќата шо ја имаше за голови давање и веќе не постои ко играч.

Не смееме да го гибаме Тоти...

Кога ќе сфатите дека проблемот не беше х играч,туку многу многу поголем?
Повторно ради Озил изгубија.Мртов играч у пм.:kafence:

Треба некој да се наврати и да ги цитира сите коментари на @Stefan-kobe зa Шведска.:ROFLMAO:

Треба некој да се наврати и да ги цитира сите коментари на @Stefan-kobe зa Шведска.:ROFLMAO:

Проблемот беше што не го земаа Шкодран Малдини, во одбрана им играа пацери ко Хумелс и Боатенг, Сулевци и Рудимбевци.

Проблемот беше што не го земаа Шкодран Малдини, во одбрана им играа пацери ко Хумелс и Боатенг, Сулевци и Рудимбевци.

Да, фалеше и он да направи некој орел по стадионите

Повели
ab6a14f9f727f327a888dd2d7bf8877a.png

За малце и Русија ќе ја погодеше, ако ја дисквалификуваа во прво коло ама Стефан Пол Мерсон предикшнс

Sent from my iPhone using Tapatalk

Мртов тим и селектор кого само го интересира мирисот на мишка му.

При толку играчи да не знаеш да составиш тим, сеуште ги форсира Кедира и Озил, Милер и Дракслер. Се осети дека нема дух како 2014та а Сане токму затоа го остави дома оти некако не се вклопувал уште во тимот. И на крај ова е 6ти голем турнир на Лев и време е да си оди, иако го продолжи договорот пред СП. Чисто се сомневам дека ќе даде оставка, еден меч во месецот и секој 2 години турнир а зема најголема плата од сите селектори. Врска нема од фудбал со неговите потези се прави многу паметен а има среќа што доби златна генерација која 2014та и покрај него ментално толку многу ја сакаше титулата што ја освои. Тој сосе менаџерот Бирхоф нека си одат побитни станаа други ствари место фудбалот. Не ми е толку што одпаднаа Германците стварно залужено се последни во групата ама Лев стварно не се трпи поќе.

Сами со себе си сеират, нели гледаш на листата дека е само 2018.
Eднаш на одмор купував само енглески дневни весници и можам да кажам (покрај тоа што во весникот има неверојатно голем простор посветен на фудбал), дека како никаде до сега видов сеирење на сопствена сметка (за фудбал зборам). Тогаш баш беше популарно да ја заебаваат FA заради тоа што го тинтра Ериксон премногу долго време, без никакви резултати.

Ете шо била работата, вие сте се запнале, Озил Мозил, Сане Мане

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne mora :sramezliv:
Ama vekje ako citirate togas i postovite za Germanija citirajte gi. :) Mada shala na strana ne bese nesto wow da se pogodi deka Germanija e eden od gigantite spremen za fijasko, a tipuvav megu niv, Argentina ili Francija so toa sto prvite dve mi bea favoriti radi kadrovskite problemi. Se vide deka nesto ne e ok vo Germanija uste pred pocetokot na SP, imase firomsko biranje na igracite, izostavanje na Sane, slikanjeto na turcite so Erdogan, Noer posle 700 godini pauza prv golman i da ne nabrojuvam nataka. Jebiga, samite si se krivi, zatoa i izgledaa mizerno i tazno na site tri meca.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom