jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.576
- Поени од реакции
- 27.414
Па неможе баш... Тие што ги подржуваат се далеку попатетични...Koi patetiki se Dimitrov i Zaev treba u leksikon da gi stavat.
Па неможе баш... Тие што ги подржуваат се далеку попатетични...Koi patetiki se Dimitrov i Zaev treba u leksikon da gi stavat.
Ни една салата не знае да направи како што треба.Macedonia: Back us for EU, and we’ll send you fresh tomatoes
“Whoever supports the start of the accession talks for Macedonia with the EU next week, we promise to send you a fresh package of Macedonian tomatoes by post,” Dimitrov tweeted Sunday, assuring potential backers it is “the tastiest tomato in the world.”
Шармерската дипломатија at its finest
Ако ова не им ги омекне срцата на ладните европејци тогаш не знам што друго би им ги омекнало. Каков дипломатско генијален потег, ем датум за преговори со ЕУ, ем најден пласман за доматите на градинарите, ем бесплатна реклама. Triple win ситуација!
Ke ni se naljutat .Е добро де, што мислиш ти дека ќе се деси, ако не помине референдумот?
Не сте само вие, кои сте дел от кибернапади и fake news атаки.Наивно е да се мисли дека ова нема да се случува во иднина имајќи го во предвид силното грчко лобирање.
Магично ќе стануваме северно македонци по разни институции, веб страни или настани, па ќе треба да реагираме да се смени тоа па пак повторно на друго место ќе се случи, и се тоа така за век и веков.
Не знам што сакаш да кажеш ама ако алудираш на тоа дека сите навивачи се националисти правиш грешка.Во Грција има многу левичарски навивачки групи.Интересна коинциденција што во протестите во Солун вмешани се навивачки групи од Грција, чуден некој феномен што ми потврдува некои мои дамнешни тези за суштината на дел од таа субкултура.
Macedonia: Back us for EU, and we’ll send you fresh tomatoes
“Whoever supports the start of the accession talks for Macedonia with the EU next week, we promise to send you a fresh package of Macedonian tomatoes by post,” Dimitrov tweeted Sunday, assuring potential backers it is “the tastiest tomato in the world.”
Шармерската дипломатија at its finest
Ако ова не им ги омекне срцата на ладните европејци тогаш не знам што друго би им ги омекнало. Каков дипломатско генијален потег, ем датум за преговори со ЕУ, ем најден пласман за доматите на градинарите, ем бесплатна реклама. Triple win ситуација!
Зошто да бекнат, кога чоекот за паторот загина? Тој е правото ќосе, не овие форумскиве п***и што се дават у мудата негови, а да припука први ќе збришат. Провери таму чавков да не присуствувал на приредбата.Она шо ми смета, а нема никаква реакција е откривањето на биста на Бег Ризај на Косово каде лично присуствуваше Рамуш Харадинај, човекот кој ја прдводеше групата во Диво Насеље во Куманово каде и загина. Немањето реакција тука е сериозен проблем, арно ама слабо и патриотите некако да бекнат нешто околу ова. Приредба
Ти како заклучи дека баш за паторот загина?Зошто да бекнат, кога чоекот за паторот загина? Тој е правото ќосе, не овие форумскиве п***и што се дават у мудата негови, а да припука први ќе збришат. Провери таму чавков да не присуствувал на приредбата.
Дарлинг да не иде да гине....ќе ни ги праи кокоси тука со доскочици за докторатот, васиљ и слични ѓоамити неутралности.
Да победеле во натпреварите па последниот ден да демолирале ај да замижеш мада не е финтата пред цел свет да се однесуваш како во пештера да си живеел, но да те наполнат како шише во пивара и да лумпуваш треба да си посебен човек.