Гледаш ли колку има разлика помеѓу инвеститор и инвеститор . . .
Било што да купеше во 2011 година пари ќе направеше . . .
Но некој направија 600% на ТНБ, ППИВ и СТБ, па после ја возат КМБ и добиваат 1200%, а некои ја чекаа ТПЛФ до смрт . . .
Прочитај ги хрватите од мојновац 2011/12 во кои фирми инвестирале и спореди со твоите инвестиции . . . Ќе ја видиш разликата . . . Јас сум тука небитен . . .
Истата грешка денес ја правиш со СТИЛ и ТПЛФ, врз база на емоции пишуваш (инвестираш ??), а тоа не е реалност . . .
Кога ќе направат 1/3 од твоите резултати ќе одам да слушам . . . Вака ми е губење време имам попаметни работи . . . За нив си доктор!!!
Вака звучи очаен ГУБИТНИК . . . нема бројки . . . нема аргументи . . . НЕМА ПАРИ . . .
Само етикетирање . . .
На некои луѓе неможеш да им дадеш, можеш само да им земеш . . .
Добро БУБИ што стави линк да видат луѓето што си пишувал 2013 . . .
Афирмативни натписи за русите, па дури и продажба на ТЕТО и влез на Гаспром . . .
Зошто сега гнев за истите тие Руси. И не ми се лути мене Јас не те терав да заложуваш акции, ХаџиМишев те заеба, а мене ме плукаш . . . Ако тоа ти причинува задоволство продолжи . . . Ама дај и некој аргумент. Инаку за останатите СЕЗЕЗАМ = ПРЕМИЕР .
И да ти кажам ова името стварно ти одговара. Но со пари не се зеза . . .
Кредитот на ТПЛФ гарант е резервиран, но незнам во кој износ . . . би требало 100% иако отпосле е репрограмиран . . . КМБ нема да има проблеми . . . може да има само добивка понатаму, а во тој правец оди . . . Овде ќе наебе ТПЛФ . . .
Може СЕЗЕЗАМ да пише што се им е заложено кај КМБ, јас појма немам . . .
p.s.
Баш ме интересира овој зелен бран колку ќе тера. Вчера беше многу зелено, како да сме влегле во НАТО
. . . Јас сум целиот избезумен
.