Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.516
Поени од реакции
2.652
Teшко ми иде животот без тебе премногу ми недостигаш :(

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
.........I can't explain what I feel, maybe i am
unlettered with you:love2:

BrokenHeart

..not broken anymore..
Член од
30 мај 2007
Мислења
42
Поени од реакции
1
leleeeeee ne mi se veruva kolku te mrazam ,t.e. kolku sakam da te mrazam vo momentov!!!!!!!!!!!!!!1
te mrazam te mrazam te mrazam!
kako mozes da zivees taka,zarem ne te grize sovesta
uff ne si svesen kolku ke patis za mene..ke me baras,ke me molis ama nema veke nikogas da me dobies!Ovoj pat me izgubi zasekogas.zapamti gi ubavo ovie bukvi-ZASEKOGAS!!!!

С

Сатори

Гостин
~*~

Should I call him on the telephone
Should I go seem him or just stay at home
will be different from the other boys
if I could find him I'd be overjoyed

Superman where are you Superman?

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
еден бакнеж - песни рој...
еден поглед (е добро де, неколку :)) - безброј сни...
:smir:
срце си... многу убаво се смееш... кога мислам на тоа како се смееш и ја несвесно се насмевнуфкам... еве! во моментов! :)

Z

ZeroStyle

Гостин
А секогаш насмеан,кријам и не пуштам ниедна солза,да не им кажам...Колку сум проклето сам...:smir:

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
Те сакам ама не значи дека треба да трпам се од тебе и да те толерирам до бескрај. Ми значиш, ама товето однесување ме иритира. Не си само ти на светот...

Don't you ever for a second get to thiking.. you are irreplaceable!

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Е значи знаеш да ме изнервираш некоаш...па добро бе,стварно не сакам да се караме за глупости,ама разбери дека кога неможам да направам нешто,сигурно за тоа има причина...:toe:
Аман значи,мора некој да се најде да ми го усере денот,добро е шо има луге(И понекогаш растенија:pos2:) шо го "отсеруат"...:pos2::smir:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
...Имам потреба од љубов..ама ти некако не можеш да го разбереш тоа, или не сакаш...:wub:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Планирав утре да биде совршен ден, ама еве работите не испаѓаат секогаш како што сакаме.
Се ќе биде во ред. ;)

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Не те сакам, не сакам да се смирам со тебе... Ама понекогаш ми фалиш, само да ме гушнеш, да знам дека си тука. И сакам да немаш девојка. Себична сум знам. Сакам да ме сонуваш.:pipi:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Te Сакам!
Не знам колку пати сум ти кажала! Не знам колку пати сум ти докажала и со дела! А ти ми велиш дека никогаш не ти имам речено дека те сакам! Па ај врати си го филмот и види колку пати сум ги изговорила тие зборој.
Те молам, не прај вака. Прајш да биди многу комплицирано, а можи да си биди толку ебено едноставно.
Добра ноќ. Убо да спиеш. И да...

♥~Те сакам~♥...

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Ух...конечно свати.
Не постои друга бре,аман.
Се гледаме утре.
Miss u much...:back:

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Знаеш дека ти си единствената личност која успеее доволно да ми го привлече вниманието и да ме натера да не мислам на ништо и на никој друг освен на тебе?! Одамна не сум ги кажала овие зборови, мислев дека веќе не сум способна да љубам...но се појави ти...ТЕ САКАМ бебе, те сакам премногу!!!И незнам што ќе правам без тебе уште 6 месеци. Ми требаш ненормално многу :nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom