JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Да сум Роналдо овој Гуедеш пацовов би го фатил за уши и од соблекувална сместа би го вратил дома, куртон какви топки само му даде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види вака имаш опција игнор. Слободно. Искористија. Ја тебе не можам те игнорирам пошто си модератор. Иначе од дамна ќе беше игнориран. А и глеаш од дамна не ти одговарам на постови. Така да најискрено ме заболе дали сум ти досаден на тебе па и на било кој друг. Ќе ти одговорев и на друг начин ама не вредиш. А и башка ја ако одговорам така ќе добијам казнени и бан. Ти така да реагираш ко прошли пат нема ништо да добиеш ни казнени ни ништо. Така да најкултурно ќе те замолам веќе никад да не и реплицираш и да ме игнорираш скроз. Тотално небитни ми се твоите мислења.Многу си досаден, без љутиш кога те читам посакувам пролив да имам ама да не ти ги читам ваквите постови. Замараш со ова, кажал еднаш Џони дека е стар и сеа на секој гол ќе умараш со ова? Дај земи дискутирај ако ти се дискутира, не спамирај по темиве за ова и за Калинич. Да земе некој да умара на секој пост за било кој трансфер за тоа како умараше дека Мирабели и Фасоне се богови?
А какво европско изигра Гереро...Амрабат го шета Гереро по страна како чивава во парк
Многу лошо игра овие два натпревари. Не се Мароко боса репрезентација, лесно се движат во напад ама им фали напаѓач. Португалија го има Роналдо да заврши во нападот и затоа е ваков резултатот.А какво европско изигра Гереро...
Како некој друг играч е
Туку шо прајме со останатите шо викаа дека мизерија е Португалија ако пак ги истурка до финале [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Се во ред тоа меѓутоа вака оддава впечаток дека е од теткине кои седат на тераса и распрашуваат по комшики кој што рекол, како рекол за нив. И јас го обожавам човекот ама ова што го прави е too much.
Да, да технички се солидни Мароко имаат организација ама немаат кој да даде гол, Роналдо сам ќе ги тепаМногу лошо игра овие два натпревари. Не се Мароко боса репрезентација, лесно се движат во напад ама им фали напаѓач. Португалија го има Роналдо да заврши во нападот и затоа е ваков резултатот.
Меси да имаше муда и желба за победа и да биде најдобар како што има Роналдо ќе беше убедливо најдобар, ни до пола немаше да му биде Роналдо.А не, за ваков потег треба его ама и муда треба да имаш реално. Исто ко сликањето на Меси со козата. Сам се става дека е најдобар и ако не игра на тоа ниво ќе го распнат после сите, треба да се осмелиш да ги предизвикаш сите против тебе.
Тешка мизерија се Португалциве инаку. Пет додавања не можат да сврзат, во одбрана ги шетаат како сакаат. Дури ни за контри не ги бива денеска.
Оној Гуедеш планира веројатно на секој меч по еден зицер да промашува...