Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
13 причини зошто,после 5 епизода е удолница за гледање.Разочарување.

Од ваков:Dна ваков после гледање неколку епизоди:confused: Не е онаа јака прва сезона.Млако. :boksix:

Мислам дека беше повеќе од јасно дека нема шанси pro-Trump серија да продолжи да функционира. Евентуално Фокс ако ја соберат сега, па кај нив да тераат, секако Шител за богати се тие.

Six s02e02, епизода во која се спомнува и одвива дејството во Македонија.:oeoeoe:

Marvel's Cloak & Dagger
Интересна нова серија, Марвел напаѓа жестоко по сите телевизиски канали, овојпат на Фриформ (бивши АБЦ Фемили). Оригиналниот стрип се чини сосем ОК, за серијата ќе видиме, излезени се првите 2 епизоди, а критичарите велат дека била доста добра
https://screenrant.com/marvel-cloak-dagger-tv-show-reactions-reviews/

The expanse премногу драма, премалку акција. Првата епизода ме заинтересира, стигнав до 5 и ај у три лепе. Не е по мој вкус.
Ова срањето Lost in space па да не го коментирам, дно на дното. Овие нетфликс дефинитивно треба да намалат на квантитетот а да поработат на квалитетот. Па и ова "original series" на секоја серија кога ќе го видам цревата ми се обраќат. Шо е оригинално тука?

Како се вика серијата што оди на сител или сител 3 за југославенска култура? Има епизоди за ју фудбал, бјело дугме, ју музика итн итн..

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mad Men или е тешко срање или јас не поднесувам драми.. ама се заинатив, ќе ја изгледам некако, за 2-3 месеци.

Предлог за добра серија што нема многу сезони за гледање? Од 2015 навака. Жанрот не е важен толку

Предлог за добра серија што нема многу сезони за гледање? Од 2015 навака. Жанрот не е важен толку
тие што немаат многу сезони обично се откажани па немаат завршница
edit
ти изгледа сакаш некој серија од скоро почната за брзо да стигниш и да продолжиш да си ја следиш

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom