- Член од
- 24 април 2008
- Мислења
- 11.273
- Поени од реакции
- 13.004
е ова е проблем, ќе треба после да викаме Тесалоники е наш наместо Солун е наш.
Кренете раце високо горе, наше ќе биде и Тесалонишко Поле.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е ова е проблем, ќе треба после да викаме Тесалоники е наш наместо Солун е наш.
Вистинските Македонци како мене
А таквите како @puno треба да се протераат од државава и да се прогласат за персона нон грата.
Не го кошта ништо.
Може и да е од патриотски причини.
Од преголема мудрост не е.
Требаше да ги прими двајцава и после 2, 3, 5 дена систематски, со експерти (ако има некој читав у тоа кабинетот) и точка по точка да им го тресне договоров и да објасни што во него стварно не чини, а не народ да чека "само вистина" со Ристе и топ тема со кековски. Ама нема харизма и лик на државник....за мудрост да не зборам.
Што е вечно, кукавиците во фантомки, зошто пак фантомки, зошто криење, ако се толку патриоти тие маскираните, нека излезат јавно со име и презиме и нека кажат, ќе го браниме името дури и со насилство.
Вака, ми се чини само дека пак ќе имаме мистериозни болести кои ќе ги фаќаат пред рочишта, ќе се онесвестуваат во судници, ќе затруднуваат во притвори, ќе се правдаат дека само носеле вода или дека ги спасувале оние против кои протестирале.
Прават закони со проценти на националности, а да не се евидентираат.На телевизија ја слушнав изјавава ,на интернет не можам да ја најдам иначе не мислиш дека е малку глупо и чудно да имат графа за религија а да нема за националност и која игра стоит зад тоа
^Добро утро. Се чека уште Рама нешто да замери.
Не бе брат, ти сега си на иста линија со шиптаpите во Мк. Која жртва ја праиш жити се, шо ќе го пренесеш паразитскиот менталитет дека некој друг треба вечно да ти ги решава твоите проблеми? Така и децата ќе си ги воспитуваш?Zosto da se pisam shipac koga si imam svoj identitet. U 91va deklariran, vcera uste ednas potvrden.
A na vas ako vi dojde od srbi da se sramite sto ste goltnale gorcliv sirup sto nejkea ni tatkovcite ni dedovcite da go ispijat 30 godinu, pisete se u bardovci. Nie pravime cekor napred, nie pravime zrtva za podobro utre. Tie do den denes uste veruvaat deka cel svet e protiv niv I deka nivnoto selo e podobro od pariz.
нема да стои ни графа за религија. Не е тешко да се најде и разбере за што точно се залага.
https://www.brif.mk/popisot-na-naselenieto-ke-se-sprovede-vo-april-2020/
http://www.alfa.mk/News.aspx?id=131129#.WyLEKIqCWHs
Кој си па ти овде да судиш и пресудуваш?
Они не се ни потрудиле да седнат да размислат, ама убаво да размислат зашто ни се случува ова што ни се случува. Зошто се дозволува постојано историјата да се повторува не децении, векови уназад...Жал ми е само за Северномакедонциве што веруваат во бљувотините на Заев.
ако си србин може да кажеш Солун, ете има огласи од српски туристички агенцииКренете раце високо горе, наше ќе биде и Тесалонишко Поле.![]()
Ова е можеби најдобриот пост последниве стотина страниАко си ја продадеш нивата не значи дека треба да си ја продадеш и државата.