- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.454
- Поени од реакции
- 84.866
Фала му на Господа за тоа.Па, може да се шегуваш, ама не случајно се промени власта кај нас. Притисоците очигледно беа огромни.
Фала му на Господа за тоа.Па, може да се шегуваш, ама не случајно се промени власта кај нас. Притисоците очигледно беа огромни.
Го има...Чекам целиот договор официјално да испадне.Е тогаш очекувам гомната да испаднат на виделина.
Ако си дел од тие шо ги споменав, личност задолжена за едукација не би успеала во тоа, не пак јас.Ај ако сакаш образовај ме зошто тоа да ? Неодлучен сум во моментов, али осеќам како дебилизмов ми се развива, ништо чудно „патриотски“ да гласам.
@Mojso на ваквиве спас и враќање назад им нема..Ti ili vie generalno nisto. Pak ke si ostanite Шиптaри kako i dosega![]()
Ja pa mislev Erga Omnes vazi za site - za nas, za cel svet, za Grcite...kako toa tie da ne narekuvaat pak poinaku? Neli toa e dvojna formula no na drug nacin?Изјава на Ципрас
https://vecer.mk/makedonija/cipras-ne-priznavame-makedonska-nacija-nikogash-nema-da-gi-narekuvame-makedonci-video
Клошарине од СДС нели тврдеа дека ја заштитиле македонската националност?
Уствари кој курац да го потпишеме овој договор кој само грчи услови опфаќа?Поточно ДОГОВОР не е правиот збор.[DOUBLEPOST=1528981513][/DOUBLEPOST]
После сероњава на темава ќе го дрват зошто не испаѓаме на протест ако сме патриоти.
Да лежиш затвор зошто си испаднал да протестираш.
Дефинитивно и Грујо го надминаа во оваа дисциплина.
A, i? Golem kur. Barem napravi dobro delo za svojot narod. Sto deka Zaev segde go primaat ustvari segde go primaat zatoa sto od segde go prima. Toa e taa razlika.Хорхе денес му го попуши на Борисов. Еј, кој резил, претседател истретиран како џукела пред касапница. Барем ке се прошета со Маја по Софија, за друго и онака не го бива.
Па до некаде си и во право. Тој делува шовинистички, патријархално и националистички. Али барем знае кој е. Си го знае ставот. Знае што може да дозволи и без што може да живее, а што не.Ако си дел од тие шо ги споменав, личност задолжена за едукација не би успеала во тоа, не пак јас.
А ако не си, сам би можел да се едуцираш повеќе.[DOUBLEPOST=1528984747][/DOUBLEPOST]
@Mojso на ваквиве спас и враќање назад им нема..
Ти нема спас и тебе. И после си сакал едукација...Па до некаде си и во право. Тој делува шовинистички, патријархално и националистички. Али барем знае кој е. Си го знае ставот. Знае што може да дозволи и без што може да живее, а што не.
Ти од спротива, си безкичмењак. Ефтина курва. Што секаква различна песна може да запее, само ако некој доволно долго се потруди да ја убеди.
Извини ако ти беше премногу дебилен мојов одговор. Јбг.
Не верувам во нација има само кеш...јас барем се декрариам за таков ама сум објективен ако сакаш Патриотизам го има Иванов, Груевски и Мицкоски тие се патриоти, Заев, Димитров и жутите се ништо ни се за пари ни се патриоти едноставно 0 идеолошки пропалитет. Мене лично ми одговара Северна Македонија само поради пари да можам директно со Грци за кеш би се договорил. Остај ги овие смотаниве испрани мозоци се ни пари ни идеи имаат. Лично и Хитлер да се врати од мртвите би ми одговарало а тек Заев и Грујо.Па до некаде си и во право. Тој делува шовинистички, патријархално и националистички. Али барем знае кој е. Си го знае ставот. Знае што може да дозволи и без што може да живее, а што не.
Ти од спротива, си безкичмењак. Ефтина курва. Што секаква различна песна може да запее, само ако некој доволно долго се потруди да ја убеди.
Извини ако ти беше премногу дебилен мојов одговор. Јбг.
Те молам негувај го јазикот на својата држава, не вака...Јас знам дека не бевме во пол позиција за името, и знам дека и Грујо заеба работа. Али после изјавата на Заев за медиумите во кое кажа дека ние како преговарачки тим немаме ерга омнес или црвени линии, е тогаш мислам дека допревме едно ново дно во преговорите за "името".
Заев рече и не убедува дека ова е добар договор кој уште толку го зајакнува македонскиот идентитет.
Извини ама ако промена на устав под присила од друга земја, формирање комисии со Бугарија и Грција за прилагодување на учебниците овде, и еве последно твитот на Ципрас во кое и со новиот договор нема да не признаат како Македонци, е јакнење на Македонскиот идентитет, ондак би го сместил Заев и Димитров во иста соба во Бардовци.
Овој договор е КЛАСИЧНА КАПИТУЛАЦИЈА од наша страна, вртете ја како сакате до 101 и назад, останува фактот дека ова само болни лица би го прифатиле како добар договор.
Yeah, right...![]()
Odi slusaj si ja debelata od izrael ne se mesajГолемо ДА, за конечен споразум.
Големо НЕ за необразовани заостанати дебилчиња како мнозинството „бранители на името“ на протестот со нивните фашистички изјави.
Ќао.
Тоа е муртински црпнат ерга гомненс.Ja pa mislev Erga Omnes vazi za site - za nas, za cel svet, za Grcite...kako toa tie da ne narekuvaat pak poinaku? Neli toa e dvojna formula no na drug nacin?
До културата е. Башка што Борисов се меша во туѓи работи. Додуша, се научи така, со Мурто Муртински си игра „маде“. Овој му се „кези“ како на нива муртинска да се.Интересно е што бугарскиот претседател го бранеше Ѓорѓе, т.е. штом Борисов и министерката го канеле на дијалог, не смееле да избегаат од средбата...
Те молам негувај го јазикот на својата држава, не вака...
Кажи конкретно што има фашистичко во скандирањата?читај ги твоите сограѓани со кои делиш мислење, гледај ги скандирањата на протестот, ако се ти е ок, не ти е арно