Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ерга омнес значи за сите за надворешна употреба. Затоа условот беше ерга омнес и за внатрешна употреба, два услови фактички.Ja pa mislev Erga Omnes vazi za site - za nas, za cel svet, za Grcite...kako toa tie da ne narekuvaat pak poinaku? Neli toa e dvojna formula no na drug nacin?
ERGA OMNES ?онака сте пичкици
А не ти се гади од грчките фашисти шо сакаат да не истребат гноју?Не ги имаш слушано грчките специјалци како се фалат дека ќе пијат свежа словомакедонска крв!?Ебави двојните стандарди демек прогресивни, а уствари ептен дебилни!ми се гади и од вас и од таквите. од национализам и заостанатост ми се гади генерално. амебо едноклеточна, такви сте вие вмровците, ако некој не хејта нешто сигурно е дел од истото, заостанати празноглавци фиромски.[DOUBLEPOST=1528989824][/DOUBLEPOST]
тие закани на мајка ти, не на мене. ти или некој од овие да дојде кај мене и ќе се посере од страв бе кретену еден,а зошто, нека остане мистерија
MК ќе влезе во ЕУ...така сакаат сите политичари во МК има лоби од ЕУ итн. А и добро работа прават кај народот сите очекуваат високи плати во ЕУ. Така да Северна, Јужна и тантара бантара ќе влезе во какво такво ЕУ. Нема дилема.
ако ме плашеа вакви фиромци ко вас со муда двамилиметарска одамна ќе си одев од државава, финтата е што сте јаки само коа треба да се скандира нешто фашистичко у група, и анонимно на форум. онака сте пичкици (навреда за женски полов орган е споредба со вас ама шта је ту је)[DOUBLEPOST=1528990427][/DOUBLEPOST]
mene ne mi cudno nepismenost
А не ти се гади од грчките фашисти шо сакаат да не истребат гноју?Не ги имаш слушано грчките специјалци како се фалат дека ќе пијат свежа словомакедонска крв!?Ебави двојните стандарди демек прогресивни а уствари ептен дебилни!
И ти како овој другиот член што му се гади од национализам не одговоривте зошто не ви се гади од грчкиот и албанскиот национализам него само од македонскиот?ми се гади и од вас и од таквите. од национализам и заостанатост ми се гади генерално. амебо едноклеточна, такви сте вие вмровците, ако некој не хејта нешто сигурно е дел од истото, заостанати празноглавци фиромски.[DOUBLEPOST=1528989824][/DOUBLEPOST]
тие закани на мајка ти, не на мене. ти или некој од овие да дојде кај мене и ќе се посере од страв бе кретену еден,а зошто, нека остане мистерија
На секој нормален човек со две чисти у глава му се гади од национализам и фашизам без разлика од чија страна доаѓа, го одговорив јас тоа уште преска.И ти како овој другиот член што му се гади од национализам не одговоривте зошто не ви се гади од грчкиот и албанскиот национализам него само од македонскиот?
Добро бе желче не ти се гади кога грчката војска пееше дека ќе правела палта од македонска кожа?
Чудна работа, све сте вие паметни, образовани, напредни, интелектуалци, другите глупи, фашисти, шовинисти. Си читал малце психологија, знаеш зошто баш тие работи ги потенцираш?Големо ДА, за конечен споразум.
Големо НЕ за необразовани заостанати дебилчиња како мнозинството „бранители на името“ на протестот со нивните фашистички изјави.
Ќао.
И секој нормален човек кога ќе го нападнат фашисти има право да се брани,така?Не знам како не ви е јасно дека фашизмот е од грчка страна!?Не сме ние тие шо сакаат на некого да му наметнат име или да му менуваат устав на некого.До кога со уцени од комшиите?Тоа е демократија според тебе?На секој нормален човек со две чисти у глава му се гади од национализам и фашизам без разлика од чија страна доаѓа, го одговорив јас тоа уште преска.
Никаде јас не генерализирав, само ги потенцирам и осудувам фашистите што деновиве ги гледам и таквите што ги поддржуваат нив. Збори ми за интелект на таквите.Чудна работа, све сте вие паметни, образовани, напредни, интелектуалци, другите глупи, фашисти, шовинисти. Си читал малце психологија, знаеш зошто баш тие работи ги потенцираш?
Не си единствен, ама ете рандом те цитирам.
Ако имаш две чисти во глава ќе ја знаеш разликата помеѓу фашизам и патриотизам.Има и огромна разлика од напад и одбрана.Ако некој силеџија те нападне а ти се одбраниш не значи дека и ти си силеџија или тепач.Едноставно си приморан да се одбраниш.На секој нормален човек со две чисти у глава му се гади од национализам и фашизам без разлика од чија страна доаѓа, го одговорив јас тоа уште преска.