- Член од
- 12 март 2009
- Мислења
- 20.564
- Поени од реакции
- 16.747
а паркирање ??Некој добар смештај во Солун друштво може и малце подалеку?до 20€ фала.
... јас ako bi odel сo kola би прашал во блиските кампови ( ако работат)
а паркирање ??Некој добар смештај во Солун друштво може и малце подалеку?до 20€ фала.
види на www.oasth.grZdravo
Sakam da prasam dali nekoj bil na odmor vo Uranopoli na tret krak
Imame besplatno smestuvanje od 5 juni ama nema direkten prevoz do tamu
Pa planirame da odime do Solun so nekoja od agenciive pa od Solun da odime so nekoj avtobus
Dali nekoj znae kako se dvizat cenite na avtobuskite karti vo Grcija
Ne sakame da odime so kola bidejki prv pat odime tamu
Pozdrav
Кој ден од неделата беше? На сајтот на Космос пишува дека секој ден работи, ама имам отидено недела не работи.Епа да споделам импресии.
Се паркирав тука, имаше место во 12 саат на пладне во сабота. Мислам дека платив 5 и пол евра за 3 саата паркинг.
https://www.google.com/maps/@40.6364454,22.9355473,211m/data=!3m1!1e3
Јадев во Brothers in law. Одлични и вкусни сендвичи, само малку „соленки“.
https://www.google.com/maps/place/Brothers in Law Thess./@40.6307997,22.9469777,403m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x14a8390133590cc7:0xafdff0fc30fae269!8m2!3d40.6307672!4d22.9475356
Од шопинг бев до Космос (не си купив ништо) и до Intersport продавницата што е до ИКЕА (си купив одлична маица за вежбање 10 евра). Бев и до Лидл (тој што е спроти ИКЕА) и таму потрошив 30-40 евра. Едноставно Лидл во Грција има многу повкусни работи од тој во Бугарија. Чок. млеко ГАЛПО e врвот, имаат една цаѕики салата (морав да ја сликам) што ми остана у устата од Лефкада минатото лето и која е превкусна
Прегледај го приврзокот 164983
Crownfield житариците се исто оргазам (https://www.lidl.de/de/crownfield/b2461 - земав Zimtinos, Choco Shells и Cereal Cookie), Меренда исто ми е супер крем и уште некои други работи.
Бев и до AB големиот (тој до Јуск) и од таму најдов Maltesers (Чоко Стоби Флипс е копирано од ова) и Cadbury чоколади, ама не најдов Mарс чоколадно млеко @smole
Пошто на крајот на денот бевме таму и бевме утепани, ќе му посветам повеќе време на маркетов нареден пат, ми изгледаше топ снабден со производи.
Да сумирам - за Лидл фан (како мене) и за наоѓање на некои спефицични западни производи (претежно благи работи) во други маркети - Солун е супер место.
Но за шопинг - Софија врти кругови у широк лак околу Гејциве.....
Koсмос не е ни бледа сенка на Paradise Center. Има интересна надворешност и шмек со околните „украси“, внатре е потоп во избор на продавници. Не дека е лошо, во споредба со Парадајзов е ништо.
Би се вратил пак малку да се стопли, Штип - Дојран - Солун и обратно, плус таму што вртев ме фати некој километар помалце од 400км.
Сабота.Кој ден од неделата беше? На сајтот на Космос пишува дека секој ден работи, ама имам отидено недела не работи.
ЗдравоЗдраво, знар некој кога се пошустите во Солун?
Не сум знaел декa вo летo имa пoпусти. Нa кoјa кoлекцијa имa. Нa летнa или?Здраво
Почитуван/а летниот попуст започнува на 15јули па се до 15септември
секако во првиот месец изборот е поголем
Се гледаме, поздрав!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Се има, и јакни ке најдеш, пример: TheNorthFace јакна за 100еНе сум знaел декa вo летo имa пoпусти. Нa кoјa кoлекцијa имa. Нa летнa или?
Фaлa брaт. Ќе пoчекaмСе има, и јакни ке најдеш, пример: TheNorthFace јакна за 100е
Маички, фармерки, патики...
од H&M земав пантолони и сако за 50е
да знаеш дека и јас ке почекам ххФaлa брaт. Ќе пoчекaм
Сум одел во мај и јули во Солун, ама не се сеќавам да сум налетал на попустиве. Спомна јакни претходно, има добар избор во H&M, Zara, Pull&Bear итн. или останато е најникаквото како со нашиве попусти што е случај? Јас одам 100%, крајот на јули или почетокот на август...да знаеш дека и јас ке почекам хх
Сум одел во мај и јули во Солун, ама не се сеќавам да сум налетал на попустиве. Спомна јакни претходно, има добар избор во H&M, Zara, Pull&Bear итн. или останато е најникаквото како со нашиве попусти што е случај? Јас одам 100%, крајот на јули или почетокот на август...