L
Löwe
Гостин
Хк пу од меч. Да богда бомба им паднала кога ќе се ракуваат на почеток.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Podobro odigraj go 55.5 plus asistencii skokovi poeniЌе даде ли Леброн 37+

Овде ја би изиграл 9,5+ прв сет, а може и Стивенс зима сет ... Ма да коа ќе размислам како Халеп го избриша подот со Гарбине, нема да ме чуди и 2:0 да тепа... Посекако идам на 9,5+ (2,03 квота у моцарт) а ништо чудно да ја мавнам и 8,5+ (нормално јак улог 1,42 квота)Хм, 3.04 коефициент на Стивенс, интересно
Игра некој чуден стил на тенис американката, една од ретките која е добра и во одбрана и во напад, не ризикува премногу со нејзините удари да оди на винери ама игра доста длабоки топки, одлично го покрива теренот, добро се мести на удар, делува како да игра со 30% од нејзините можности, денес против Кис беше одлична, и генерално цел турнир освен мечот со Џорџи се друго беше како на тренинг, на Касаткина и на Контавеит заедно им препушти само 6 гема, а делува и психички доста стабилна, досега нема изгубено финале во кариера, 6 триумфи во исто толку финалиња, од другата страна е Халеп која важи за еден од најголемите "лузери" во женскиот тенис, заслужува Халеп ГС титула без дилеми, ама дали ќе ја освои во сабота е знак прашалник, Стивенс е дефинтивно потценета во тој меч без дилеми
Ти треба само јак копач да си мавнеш, додека е време.Овде ја би изиграл 9,5+ прв сет, а може и Стивенс зима сет ... Ма да коа ќе размислам како Халеп го избриша подот со Гарбине, нема да ме чуди и 2:0 да тепа... Посекако идам на 9,5+ (2,03 квота у моцарт) а ништо чудно да ја мавнам и 8,5+ (нормално јак улог 1,42 квота)
ќе праиме утре муабет... да видиме кој ќе си удри копач..Ти треба само јак копач да си мавнеш, додека е време.