- Член од
- 22 јануари 2018
- Мислења
- 88
- Поени од реакции
- 79
Bburago?Провери во аптеката жива што е на кривината накај болница имаш доста нови модели, по 190 денари, мислам дека нема поевтини од таму во цел град. штета што сите ги имам.
Bburago?Провери во аптеката жива што е на кривината накај болница имаш доста нови модели, по 190 денари, мислам дека нема поевтини од таму во цел град. штета што сите ги имам.
Фала на инфо БојанПровери во аптеката жива што е на кривината накај болница имаш доста нови модели, по 190 денари, мислам дека нема поевтини од таму во цел град. штета што сите ги имам.
da buragoBburago?
И по аптеки почнаа да ги продаваат?Провери во аптеката жива што е на кривината накај болница имаш доста нови модели, по 190 денари, мислам дека нема поевтини од таму во цел град. штета што сите ги имам.
Не си од Велес, не ја познаваш газдарицата на аптеката, имаод пиле млеко кај неа, зегин и еурофарм можат вода да и носат. Олд тајмерите што ги имам 1/43 сите се од нејзината аптека, незнам од каде ги докопала, ама доста квалитетно изработени. наеднаш само ги прекина, претпоставувам од грција ги земаше тој период. па ги снема наеднашИ по аптеки почнаа да ги продаваат?Браво
![]()
Хаха, ништо страшно, само ме зачуди дека во аптека ги продаваат.Не си од Велес, не ја познаваш газдарицата на аптеката, имаод пиле млеко кај неа, зегин и еурофарм можат вода да и носат. Олд тајмерите што ги имам 1/43 сите се од нејзината аптека, незнам од каде ги докопала, ама доста квалитетно изработени. наеднаш само ги прекина, претпоставувам од грција ги земаше тој период. па ги снема наеднаш
vo Крш во гтц.Се наоѓа негде кај нас Ф1 болиди?
Благодарам на информацијатаимаш електронски каталог на моделите на бураго, го имаше овој модел изложено уште пред некој месец
Не е лош на изглед за 5 ЕУР, ама бандажите се големо промашување, години наназад, традиција кај Бураго.Ferrari 812 superfast сега достапна во 1/43 размер од bburago...кога ќе стигне во крш е знак прашање Прегледај го приврзокот 191827
И јас сум разочаран од бандажите, не знам зошто не ги прават како welly пример, но 1/43 bburago assembly каде го составаш сам си има солидни гуми и бандажи[DOUBLEPOST=1528354427][/DOUBLEPOST]Не е лош на изглед за 5 ЕУР, ама бандажите се големо промашување, години наназад, традиција кај Бураго.
Да, го има во веро џамбо и кршНекој Chiron-ot na Bburago во 1/43, го видел некаде кај нас ?![]()
Остај тоа, лоша им е фарбата, дебел слој на боја и се губат деталите. Како да ги фарбале со спреј во лименка. Имам мала колекција 1/64 Hotweels и фарбата и деталите се многу подобри од тие на Bburago 1/43, a се 3-4 пати поефтини.И јас сум разочаран од бандажите, не знам зошто не ги прават како welly пример, но 1/43 bburago assembly каде го составаш сам си има солидни гуми и бандажи