Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.237
nema nisto kaj nasive, ili nekade zaturile.
nedaj boze toj invalid da doe, fudbalska inteligencija navlezena u minus, dzabe i brzina i sve, fudbalski nepismen fudbaler, ko diambrosio kaj nas samo sto ovoj e pobrz.
Со Блинд од Манчестер може ќе се усреќиме

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Kia bil izglea agent na ovoj malkom : ))))
aj u slucaj da doe da se nadevame na treta sreka, posle barbosa i mario.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Добро бе вие свесни сте што Кансело е једини чоек у интер што знае да нафрли? Па не за џабе гиганти го бараат и спремни се да рокнат 45 мил за него, на барса и требал ама на нас не ни треба, не знаел да биде Занети у одбрана, дај не ме дупи... немате поима каков играч ке изгубиме.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Добро бе вие свесни сте што Кансело е једини чоек у интер што знае да нафрли? Па не за џабе гиганти го бараат и спремни се да рокнат 45 мил за него, на барса и требал ама на нас не ни треба, не знаел да биде Занети у одбрана, дај не ме дупи... немате поима каков играч ке изгубиме.
Site se svesni deka kanselo e dobar igrac no ne go barat barsa i junajted tuku vulverhempton go kupuvat za 40mil i fakticki nekoja prosecna angliska ekipa stoe podobro na finansiski plan od gigant kako inter (na ime) koj nemat 30 mil za ekstra igrac a vo denesnoto ludilo od transferi 30 mil se mali pari.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
Се бориме да го задржиме тимот од лани,дали требало Кансело да се откупи или не.И тие не можеме да ги задржиме.
Ами со засилувања што правиме?Или пак бан ќе има во Кина?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
ne veruvam do prvi juli da se dogovori nesto plus, ke se zastane na 3ca igraci koi veke se dogovoreni, ostatokot, koi da se, posle prvi, zasto sekoj dogovoren transfer sea i parite sto ke se dadat vleguvaat za ovaa fiskalna godina.
Ja bar ne ocekuvam nesto posebno mesecov od transferi, eventualno da se prodade nekoj. E sea mislam deka moze da se naprai dil sea, pa od prvi nagore da se oficijalizira ama toa pa moze i da ne bide pusteno niz mediumive, ko za de vrij sto ne bese a od januari go dogovorivme.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Site se svesni deka kanselo e dobar igrac no ne go barat barsa i junajted tuku vulverhempton go kupuvat za 40mil i fakticki nekoja prosecna angliska ekipa stoe podobro na finansiski plan od gigant kako inter (na ime) koj nemat 30 mil za ekstra igrac a vo denesnoto ludilo od transferi 30 mil se mali pari.
Кој ти кажа дека Манчестер не го бара? Па тие Дармиан го пуштија во Јуве, најверојатно ако овој не се лакоми за пари(Wolverhampton) ќе заврши кај нив, или па никогаш не викај никогаш, можно на крајот да заврши и во Јуве, иако и овие како што читав не биле подготвени да понудат над 40М за играчот.

Член од
11 октомври 2017
Мислења
150
Поени од реакции
96
Ova so Malcom stanuva seriozno. Spored GDS i Di Marzio Bordo baraat 50 milioni, nashive nudele 40 plus nesto bonusi.
Blisku bile do dogovor bidejki i samiot igrac sakal vo Inter. Aj da go vidime i ova.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кој ти кажа дека Манчестер не го бара? Па тие Дармиан го пуштија во Јуве, најверојатно ако овој не се лакоми за пари(Wolverhampton) ќе заврши кај нив, или па никогаш не викај никогаш, можно на крајот да заврши и во Јуве, иако и овие како што читав не биле подготвени да понудат над 40М за играчот.
Мендеш е еден од сопствениците на Волвс иако на суд докажуваше дека не е (е сопстеник преку инвестициски фондови ама не можат да му најдат црно на бело за да докажат) и затоа го носи Кансело во Волвс, каде што веќе и му игра најновиот пулен Рубен Невес.
Јунајтед како десен бек го купи Далот од Порто, на лев според шпекулациите ќе треба да се потроши со Алекс Сандро, па веројатно затоа не е Кансело во игра.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Според тоа јас шо читав по некои медиуми што пишуваат за Валенсија,наводно претходните 45 милиони евра колку шо се Валенсија у дупка кои мора да ги покријат до 30.06,се направени во претходните 2-3 години,додека пак трансферот на Кондогбија ќе се вкалкулира за наредната година,па натаму. (не можам да разберам како функционира ФФП упм,2016-17 добија 100+ милиони евра,а потрошија 30-тина,додека пак лани беа 20 милиони у минус..негде би требало околу 50м евра да се плус од претходните 2 летни преодни рокови)

Иначе,Кансело е веќе вратен во Валенсија,Марселињо кажа дека би рачунал сериозно на него за идната сезона,но во тој случај ќе треба Заза+Санти Мина да си одат(малце оф топик отидов) :D
Точно, Кондогбија ќе се рачуна од наредната година за break-even, исто како што Кансело ќе се рачунаше кај нас, додека евентуалната продажба на Кансело, ќе им влезеше во оваа година, иако тоа е за оние екипи што се под мониторинг (како Интер).

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Мене секако кансело така малце не би ми бил јасен, од валенсија, интер, у вулвс, у случај да иде зборам, не мора еве интер ама чекај бе друже, те избација од португалска репрезентација за СП, малце акал треба да има у глава за да сфати дека као и да ја врти големо уназадување ќе напраи ако иде кај нив. Само некако и он ко да не се замара за Интер и да бутне трансфер тука, ко сеедно да му е така делува ...

За Малком се заострија некако шпекулациите бем му 100 мајки, добра сезона имаше у бордо дечково ама играч на Киа е, тоа некако не ми дава оптимизам за копиљов дека ќе испадне нешто више у случај да го зееме. Како и да е факт е дека ваков профил ко овој играч очајно ни фали, нарочито што игра десно, кај умрениот кандрева. A и боље он него Верди или Политано коа ќе видиш.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Мендеш е еден од сопствениците на Волвс иако на суд докажуваше дека не е (е сопстеник преку инвестициски фондови ама не можат да му најдат црно на бело за да докажат) и затоа го носи Кансело во Волвс, каде што веќе и му игра најновиот пулен Рубен Невес.
Јунајтед како десен бек го купи Далот од Порто, на лев според шпекулациите ќе треба да се потроши со Алекс Сандро, па веројатно затоа не е Кансело во игра.
Kakov crn aleksandro.. ke ostane u juve.. ne spijte na toa uvo

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
@beneamata Не знам колку е точно тоа за 30ти јуни, така пишува на трансфермаркет, ама и да е, ако добро разбрав договорот за негов откуп истекувал у Мај, најверојатно за да јуни имаат простор Валенсија да преговараат со други тимови ако не иде кај нас. А ова со 30ти може да има логика зашто Интер го зима на година дена и тој период они му ја покриваат платата, што не значи дека од први па нагоре овие не смеат да го продадат у друга екипа у ситуација Интер да не им даде 35м евра до поставениот рок. Веќе извесен период медиуми и од шпанија и од италија истото го пренесуваат, дека кансело е приликата за валенсија да го покриваат минусот, затоа и воопшто не попуштија за него, знаеа и сами ако не добијат од нас 35м евра, у јуни ќе можат да преговараат за повеќе со друг тим, нешто на кое очигледно и работат.

Иначе ја не рационализирам, тоа за одбраната е факт дека е распар, ужасен е назад, ама у никој случај не ми е сеедно што си иде, зашто нас очајно ни требаше офанзивен десен бек, плус овој е млад, одлична техника има ( за крило у напад ) и уште еден огромен простор за напредок плус, и реков, спалети не успеа од него да го извади максимумот оваа сезона, ко што направи со броз пример или Икарди, Скриниар, така да можевме и можеме далеку бољи партии од него да добиеме.

Сеа мора да се пазари десен бек и тоа бек што е добар у офанзива, работа плус си отвараат, а таков достапен сеа за сеа не глеам што би дошол у интер, и оној врсаљко од атлетико не е таков. Флоренци од Рома се споменува, ок, овој го има измислено фудбалот и за кансело ама он никад нема да си иде од рома зашо е нивно дете и му предвидуваат иднина ко на де роси и тоти, лојален до крај, а ако више заминува тешко дека у друг клуб од италија би идел.
Настрана Валенсија, мене не ми е јасно зашто Интер не го купи, и ако веќе биле во сериозни проблеми со ФФП (иако ова со купувањето на Кансело има скоро многу малку врска бидејќи ефектот од него е за наредните години), како тогаш направиле таков договор со Валенсија не ми е јасно, и како можевме да дадеме 20+ милиони лани за Далберт (играч на кој не му се даде шанса,а се натегавме до последно), наместо за плус 5-10 милиони да си оставевме бафер за Кансело.

Не е битна одбраната, тоа ти е како 1% од аргументот зашто фејлнавме со Кансело, сосема небитно. Убаво си кажуваш, работа плус си отвараат, што наназад 8 години не успеаа да ја решат.

Киксна на велико прошлото лето, освен Скринијар, се друго беше скоро па фејл (што од играчки кадар, што од преговарачкиот дел)...

Kajgana Shop

На врв Bottom