Гомно е Грин бе што ви е, кога губи е скриен таму на клупа и одма бега во соблекувална. Баш заради ваквиот негов однос сакам да губат, ама Хјустон штом не ги запре, Леброн сам не може.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој му е прејак, тогаш сите имаа ист знам, ја би си сошил ваковKaков аутфит људи мои
1. Слободни се промашуваат не е ништо ново тоа, вината не треба да се бара кај Хил бидејќи не направи никаква глупост.Premnogu paznja se dae na ona sto go napravi smit, vtor pat u kariera btw, samo ima i drugi raboti na koi ne se osvrna mnogu vnimanie a bea dosta bitni ...
1. Hil utna slobodno za plus 1
2. Lu mozese da pobara tajmaut, ako ne se lazam takvi se pravilata, ili igracot so topka ili Lu, imase dovolno vreme da vidi ovoj so prai, i ako nisto drugo da crta akcija za 2 sekundi, ili sekunda ipol
3. Nikakva garancija ne postoese deka klivlend ke dadat kos ako smit reagirase poinaku, taka da da ne preteruvame so muabetot deka im skinal pobeda, ne, ne im skina pobeda, im skina obid za istoto, a ne 100% pobeda.
4. Dosta biten moment sto nema vrska so klivlend a ima so gsw, Durant ... videte na povtorenata smit kako go pravi ofanzivniot, sto kur praese tuka durant, pa takvo pedersko skocke da napravis u finalen natprevar ko ona negovoto treneri ko obradovic u evropa so kloci i boksovi posle toa u soblekuvalna mu vleguvaat na igracot i vise ne priparue na parket ni na trening.
Sramota bese ova koja retko koj ja primeti.
Za vecer iskreno, za dobroto na finalevo, se nadevam na pobeda na klivlend, ke bide ekstra tesko, i psiholoski popija ogromen udar a od takvo nesto realno samo trener moze da te ispravi, a lu cisto sumjam deka e sposoben za takva rabota, ali ajde, da se nadevame na uste edna u niza, monstruozna partija na lebron i on i off parketot, ko sto jordan na vremeto praese, i da se ide na neizvesno finale, a ne metenje.
vidi kako se negiras samiot sebe u eden post.1. Слободни се промашуваат не е ништо ново тоа, вината не треба да се бара кај Хил бидејќи не направи никаква глупост.
2. Им скина чиста победа, ја фати топката под кош на метар од обрачот и можеше да ја положи само, можеше да бара тајмаут, можеше да ја подаде одма, а не да бега и да троши време. Каков обид за победа какви глупости.
Како немаше да даде кош кога Смит беше поблиску до кошот отколку Дурант до Смит, само да ја стави у кош требаше ама тој се исклучи тотално.vidi kako se negiras samiot sebe u eden post.
Slobodni se utnuvaat, ne e nisto novo toa, pa i sut za 2 poeni se utnuva, i nacrtana akcija za sut za pobeda, se utnuva. Deka mozese samo da ja polozi bez nekoj da go blokira tesko, durant bese tuka, taka da i toa se utnuva, ko sto vikas ti za slobodnoto, nisto novo ne e.
Taka da im skina OBID da tepaat, a ne cista pobeda, nikakva garancija nemas deka oni ke dadea kos ako se viknese tajmaut, ili ovoj ako sutirase, ili ako mu ja podavase na lebron.
eve vidi povtorena, mozese da brani durant so toa racete od 12 metriКако немаше да даде кош кога Смит беше поблиску до кошот отколку Дурант до Смит, само да ја стави у кош требаше ама тој се исклучи тотално.
Мноооогу субјективно мислење. Еве пример јас го почитувам Грин за игрите, тоа што е гомно од човек на терен е друга работа. Ама дека е прв или последен што го прави тоа, не. Нема потреба од ваквите срцепарателни постови по нетов како бил public enemy no.1 , а реално човекот се хејта дополнително дека е дел од ГСВ па ајде. Баркли и Гарнет, што се во топ5 играчи во историја на таа позиција биле многу бетер од овој што само лае а не каса, па никој ништо не збори околу тоа ниту пак го минира нивниот квалитет, имаат милион фанови што пораснале со нив како омилени играчи. Гарнет му има зборено на Данкан, човек што мравка не газеше на терен, за мајка му која што била почината на сред утакмица. Да не зборам за други тешки гомна од карактери(барем на терен) како Родман, Брус Боуен, Ајзеа, Ламбир, Оукли итн.Чекај, спореди треш толк во утакмица со провоцирањето на Грин? Па клошарот се лигавеше на 10 разлика на помалку од минута до крајот. Зошто се крие на нерешена утакмица така да провоцира? Во 5тата Пол го повоцираше Кари во 3/4 после погодена 3ка, знае дека Кари веднаш ќе му врати и не бега од тоа. Не знам колку ниско суштество треба да си да му аплаудираш в лице на протицникот на 10 секунди до крај.
vidi kako se negiras samiot sebe u eden post.
Slobodni se utnuvaat, ne e nisto novo toa, pa i sut za 2 poeni se utnuva, i nacrtana akcija za sut za pobeda, se utnuva. Deka mozese samo da ja polozi bez nekoj da go blokira tesko, durant bese tuka, taka da i toa se utnuva, ko sto vikas ti za slobodnoto, nisto novo ne e.
Taka da im skina OBID da tepaat, a ne cista pobeda, nikakva garancija nemas deka oni ke dadea kos ako se viknese tajmaut, ili ovoj ako sutirase, ili ako mu ja podavase na lebron.
На јутјуб колин мислам дека кажа дека во плејоф не ги судат строго влагањата прерано како пример на грин, џејмс.. А ситуацијата со хил и џеј ар е што би било ако би било не се нешто посебно криви, ај вака да ја сере некој цела утакмица ок разбирам.1. Нека ја види @Syn пак снимката каде грин прерано ја мрда ногата и го гради рекетот пред Хил да шутне, објавив и слика каде судиите признаваат дека направиле грешка што не го виделе