Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.411
Поени од реакции
26.410
Тотенхем е тоа, бидете среќни што воопшто и ви продаваат :icon_mrgr:
Они си имаат нерешени работи како прво со Кансело и Рафиња па и тоа колку смеат да потрошат пари мислам, а и да продадат првин играчи како Едер, Далберт и компанија. Италијански и германски клуб од ПЛ тешко да сакаат да земат играч пошо големи плати земаат, а и за просеци играчи јака суми треба да се платат. Не зборам за Дембеле дека е просек туку општо за играчите од ПЛ. Затоа мислам дека не е ни тема за засилување Дембеле кај Интер.
Пример за Тореира и Кристанте исто околу 25 мил.евра ќе платат, но можат со многу помала плата да поминат, а башка и помлади играчи.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
И мислам дека има уште една година од договорот со Тотнем
па тоа башка, не верувам дека Интер ке дава 30м за него, можно е да преговараат за да го донесат, ама 30м евра не памтам дека било кога сме дале за фудбалер кој бил у една ваква ситуација.
Времињата се сменети тоа е точно, али баш и ради истово, интер и 30м евра за 31 годишен фудбалер со година до истек на договор, играч кој гарант ке сака и поголема плата. Некако не ми идат у пакет овие 2 работи, иначе би сакал да дојде многу јасно, 2 години сигурно би играл на високо ниво.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.271
Поени од реакции
13.226
Коа фукнавме 70 милиони за жаомарио и габивол греота е да се циганчиме за дембеле кој е играчина иако е у години.
Не би било лошо и накај франција да се прошетаат аусилијо и компанија.
Оној таувин е супер играч.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
39.953
Поени од реакции
116.512
А гледам и Рабио ќе си оди, значи СМЕСТА би го собрал, одличен играч е кослето.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Они си имаат нерешени работи како прво со Кансело и Рафиња па и тоа колку смеат да потрошат пари мислам, а и да продадат првин играчи како Едер, Далберт и компанија. Италијански и германски клуб од ПЛ тешко да сакаат да земат играч пошо големи плати земаат, а и за просеци играчи јака суми треба да се платат. Не зборам за Дембеле дека е просек туку општо за играчите од ПЛ. Затоа мислам дека не е ни тема за засилување Дембеле кај Интер.
Пример за Тореира и Кристанте исто околу 25 мил.евра ќе платат, но можат со многу помала плата да поминат, а башка и помлади играчи.
Новинарот што ја пиша веста е доста кредибилен инаку немаше ни да им пишам. И мене ме зачуди зошто Дембеле е поврзан со Интер кога имаше шпекулации за Кина и бланко чек секако, меѓутоа и тој изгледа е од неколкуте играчи кои одамна не стојат добро со Покетино, како Вокер и сака да го напушти Тотенхем.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Коа фукнавме 70 милиони за жаомарио и габивол греота е да се циганчиме за дембеле кој е играчина иако е у години.
Не би било лошо и накај франција да се прошетаат аусилијо и компанија.
Оној таувин е супер играч.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
delikatni se ovie transferi od nekolku pricini, igracot vleguva vo godini, 31 godina za igrac od sredina znaci deka vo idnina moze da dobiva na digresija, odnosno sansite za toa se golemi, toa e edno, vtoro, sekako ke bara skap dogovor, i vo edna takva situacija moze da se zaglavi so takov igrac ko so palasio sto bese slucaj na primer i red drugi, koi bea u godini, bea losi, ama veke imaa potpisano skapi dogovori.

Ova ako se zeme vo predvid, i faktot sto Inter seuste finansiski ne e mokjen i ne moze da se luksuzira, ne veruvam deka bi se soglasile na vakov dil. Ako navistina postoi interes, i ako navistina pregovaraat za nego, togas veruvam deka ke baraat spustanje na takvata suma, ne pamtam deka nekogas sme dale tolku mnogu za 31 godisen fudbaler. A i ja mislev ovoj deka e 28-29, ne deka sea 31 ke puni cccc.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.271
Поени од реакции
13.226
delikatni se ovie transferi od nekolku pricini, igracot vleguva vo godini, 31 godina za igrac od sredina znaci deka vo idnina moze da dobiva na digresija, odnosno sansite za toa se golemi, toa e edno, vtoro, sekako ke bara skap dogovor, i vo edna takva situacija moze da se zaglavi so takov igrac ko so palasio sto bese slucaj na primer i red drugi, koi bea u godini, bea losi, ama veke imaa potpisano skapi dogovori.

Ova ako se zeme vo predvid, i faktot sto Inter seuste finansiski ne e mokjen i ne moze da se luksuzira, ne veruvam deka bi se soglasile na vakov dil. Ako navistina postoi interes, i ako navistina pregovaraat za nego, togas veruvam deka ke baraat spustanje na takvata suma, ne pamtam deka nekogas sme dale tolku mnogu za 31 godisen fudbaler. A i ja mislev ovoj deka e 28-29, ne deka sea 31 ke puni cccc.
Прав си и ти до негде со годиниве,ама па цениве се плафон сеа.За 20-25 мил. еура не наоѓаме помлад и подобар везен играч од овој па мајка јана нека е.Најголан под 40 нема да сакаат римјаните да разговараат,плус и тој си е во годинки.Истото важи и за Видал.
Рабио на стеф предлогот е добра комбинација ама па од псж во овој интер би му било ко од коњ на магаре да се симнал.Башка и каталјарда евра ке бараат арапите.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Се е тоа во ред, ама муабетот на Син држи вода, не сме моќни да даваме по 40 милиони за играч за 2 сезони а да не го продадеме после. Затоа Кондогбија не е проблем, ваљда ни Марио, кај овие 30 годишните морашда пазиш

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.265
Поени од реакции
10.365
Се е тоа во ред, ама муабетот на Син држи вода, не сме моќни да даваме по 40 милиони за играч за 2 сезони а да не го продадеме после. Затоа Кондогбија не е проблем, ваљда ни Марио, кај овие 30 годишните морашда пазиш
Како не ви е јасно дека ни треба играч што ОДМА ќе направи разлика. Не за 5 години, не дете што ќе се развива. Него некој стабилен везњак Дембеле/Наиголан покрај кој и другите ќе добијат на слобода и ќе можат да играат подобро. Ние дадовме 30М за недокажани мрсулковци што не можеме да ги откачиме, па наеднаш проблем е за играчи ко Дембеле или Наиголан пошо се 30-31 година. Макар стварно играле 2 години, ама знам дека ќе пружат партии на ниво.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Како не ви е јасно дека ни треба играч што ОДМА ќе направи разлика. Не за 5 години, не дете што ќе се развива. Него некој стабилен везњак Дембеле/Наиголан покрај кој и другите ќе добијат на слобода и ќе можат да играат подобро. Ние дадовме 30М за недокажани мрсулковци што не можеме да ги откачиме, па наеднаш проблем е за играчи ко Дембеле или Наиголан пошо се 30-31 година. Макар стварно играле 2 години, ама знам дека ќе пружат партии на ниво.
Затоа реков претпазливо, значи еден од Дембеле, Наинголан, Видал...

Наинголан ќе направеше импакт пример и пред 4 години, ама бевме идиоти, така да не значи дека со 30 годишен ќе добиеш повеќе од 26 годишен.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.706
Поени од реакции
4.552
Не не јас не знам, не ве разбирам стварно...
Каков муабет каква вода држење бре?

Па за повеќе од докажан играч на позиција на која се игра комотно до 35 години многу биле 30 мил!!! Искуството е плус на сето ова.

Многу се да, се согласувам, но во вакви услови во кои комотно се шлакаат 300 милиони не се многу.

А најмногу ме нервира тоа што за Марио и Габигол не биле многу и 60, докажани биле пошо одиграле една добра сезона, а сега многу биле, стар бил овај...

Овој Syn експертов заборава дека Лусио на 32 години му го донесоа за да заедно со Самуел бидат најсилната одбрана...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Супер што го спомна примерот со Лусио, топ логика што ти одговара на поентата за дембеле, а лусио, кој исто дојде на 31 година, не 32, беше платен .... 7м евра ( далеку подокажан играч од црниов ), и ни се најде за една година, после тоа ете ти ја дигресијата у форма, од јуве беше избркан за пола година и тоа од Конте. Па и Мота кој дојде тогаш на 29 ако не се лажам беше дупло поефтин од овој.
Кај се интер сега во ситуација да ризикуваат со 30м евра за 31 годишен фудбалер кој у пакет со дадените пари за него ќе сака и скап договор. Во тој контекст не верувам дека Интер ке прифатат толку да дадат a не дека не го сакам ја тука. Интер не се во ситуација да се расфрлаат со пари за било што, таква е моменталната ситуација, поготово не за стари фудбалери кои влагаат у период од кариера каде е можна голема дигресија у форма ... ко што Лусио ја имаше после 2010.
Топ е дембеле, ама ете ја мислев дека е 28,29, коа глеам ... 31, ова е и те како битен момент, покрај фактот што има само една година од истекот на договорот и покрај фактот што ќе сака да биде меѓу најплатените кај нас ( ај за ова неам ништо против ). Ама 30м евра да дадеш за ваков фудбалер е класично наседнување, толку не бараа ни сити за Јаја Туре на времето а за овој реално го имаше измислено фудбалот.
Интер ако го сака стварно, убеден сум дека ке бараат помала сума да платат што е и нормално и логично, на трансфермаркет сеа глеам, 18м евра е проценет, со кој памет овие го преценуваат за плус 10 не ми е јасно стварно коа типов ем 31 година ќе пуни сеа, ем му истекуе договор, класичен сакал сакаат да удрат, боље ковачич да го вратат ако више размислуваат да даат 30 за овој.

Последно уредено:
Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
Синче,
Милито беше донесен за 25 милиони евра,кога имаше 30 години.Тие пари во тоа време се сигурно многу повеќе од 30кк за Дембеле моментлано.А и позицијава што ја игра Дембеле,сигурно не е ограничена до 31 година.Има играчи од средината што тераат до 34 без проблем.
Секогаш би купувал докажани играчи на 30 години,отколку да тропнам исти пари за ванаби таленти од типот на Марио.АКО се развивал како што треба ќе бил топ играч.АМА тоа АКО не уништи минативе 5+ сезони.
И да,Милито беше проценет на 16м евра кога ние го купивме за 25.Никој не дава играчи за исти пари како што е проценет на трансфермаркет.Упссс,освен нашиве можеби.Ние за без пари ги топиме.
Тоа дека можеби можат да се исценкаат барем 5милиони си донекаде во право.Ама сеа ако не пуштаат Тотхам(и не верувам да пуштат) би го зел за 30 ОДМА.
Се разбира дека повеќе би сакал да го земеме Наинголан на пример,ама во такви шпекулации не верувам.За него ќе треба да се напрчиме 50-60 минимум,а ми изгледа како тешко изводливо.
Само да не испадне на крајот да опниме 30м за некој ''надежен'' од типот на Гаља и Весино.

Kajgana Shop

На врв Bottom