Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Па се до финале и немаше кикс од негова страна. Знам дека против Рома дома му испадна една топка, али, во поголемиот дел од мечевите, и немаше класичен кикс.

1.01
Од прва што ми текнуваат глупости што има правено. А сигурно има и други

Јас пак обратно сметам, дека голман ќе купуваме, а нема центархалф. Преголема глупост направи Кариус, на така голема утакмица за да не купи Клоп голман, али ќе видиме како ќе се одвиваат работиве летово.

d[DOUBLEPOST=1527693625][/DOUBLEPOST]e[DOUBLEPOST=1527693629][/DOUBLEPOST]j[DOUBLEPOST=1527693632][/DOUBLEPOST]a[DOUBLEPOST=1527693636][/DOUBLEPOST]n[DOUBLEPOST=1527693639][/DOUBLEPOST]l[DOUBLEPOST=1527693643][/DOUBLEPOST]o[DOUBLEPOST=1527693646][/DOUBLEPOST]v[DOUBLEPOST=1527693650][/DOUBLEPOST]r[DOUBLEPOST=1527693653][/DOUBLEPOST]e[DOUBLEPOST=1527693658][/DOUBLEPOST]n

Чисто се сомневам дека се спремни да ја израмнат понудата за плата која Псж може му ја понуди на Буфон.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Имаат пари Ливерпул реално, за тоа да го направат иако нема да го направат, повеќе го пишав на заебанција.

Што се тиче ПСЖ, не знам како стојат со ФФП и со правилата, ваљда затоа сакаат да искористат фри трансфер иако Буфон на 40 не знам колку добар апгрејд е на голманската позиција.

Очајно им фали средњак нив.

1.01
Од прва што ми текнуваат глупости што има правено. А сигурно има и други

Мислев во ЛШ, требаше да специфицирам, затоа и го спомнав мечот со Рома. Знам дека правеше киксови на почеток, па влезе мињо да брани, но откако пак го врати Клоп, само тој на тој кикс со Рома ми текнува.

Мислев во ЛШ, требаше да специфицирам, затоа и го спомнав мечот со Рома. Знам дека правеше киксови на почеток, па влезе мињо да брани, но откако пак го врати Клоп, само тој на тој кикс со Рома ми текнува.

Клоп преку ноќ го смени, излезе на прес и кажа дека Лорис ќе биде број 1 голман и реално, нема глупости од тогаш, освен бродоломов пред 5 дена.

Чисто се сомневам дека се спремни да ја израмнат понудата за плата која Псж може му ја понуди на Буфон.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Јас прочитав околу 6 милиони по сезона, што не е нешто што не би можеле да му го понудат.

Па и не беа многу утакмици во ЛШ. Ама и општо добро бранеше откако се врати. Ама пред тоа киксови, еве сега пак.....што е многу многу е. И Мињоле знаеше да има по неколку месеци одлична форма ама џабе. Нити тој, нити Кариус нити Ловрен се стабилни. Колку и да играат добро прашање на време е кога ќе направат глупост

Абе нека земат стопер и лев бек па кого сакаат нека си го земаат после, аман. Не можам веќе да ги гледам двајцана дебили, притисокот 200 ми оди.

Марчано пристигнал во Рим

Очекував малку повеќе од нив, нешто како Ливерпул што полека се средуваат со Фабињо и Кеита па и Фекир изгледа. И така имаат лоши дефанзивци со Хуан Хезус и Фацио па сега и Марчано, но овој ќе потпише како слободен играч така да ако планираат да ги продаваат Фацио и Хуан Хезус, а и уште еден подобар дефазнивец да земат за партнер на Манолас тогаш ок.

Fazio los defanzivec? hahahahaha okej

Рома нешто глуми као ПСЖ за сиромашни... еве сега имала позитивни контакти со Ајакс за Клајверт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom