Колку нема врска илустрацијава. У времето на Ж, имаше луѓе шо живееа во 24-часовен оргазам, дркаа на историја, колнеа кодоши, ќе ја враќаа „старата до Индија“, „Солун е наш“.....сеа разликата е шо ваучер у кафана ќе ти даат ако си лом и можеш пиво да купиш кога сакаш.![]()
Толку.
ОК тогаш, нека не оди во затвор.
Очигледно не ме разбирате, проблемот е што треба сите да одговараат... и заев и ахмети и грујо и цела вмешена банда. А ете го зајаков се искуба... а сите ни е јасно дека и тој требаше да го јаде.drugar vaka da placevme za toj so kebapite za dedo ljube, za onoj deneska so go "bapnaja" 9-15 godini zatvor a ne e nisto povekje od gruevski ili CAVKOV koj si plati za da izleze.... sramota e, za tie lujge treba da pisuvas zalopojki ovde, a ne za nekoj so ja poseduvase ovaa drzava i plaese zarese i gasese ovde... pozz i malce razmisli so ce napisis na internet, da bidi konstrktivno i da razgovarame ko lujge, a ne vakvi detski muabeti.
Ова стварно го мислиш!?Сега и без пари би работел во некоја железара ама битно Грукија го затворија!Ми е гајле мене и за џамиите, и за двојазичноста и за платата од 500 евра. Јас се што сакав е Гвујо и компанија да скапат во затвор и да го снема политичкиот систем кој пробаа да го инсталираат, за да не направат Белорусија на Балканите.
Ова сето другото е фолклор, воопшто не ме допира.
ami edna tupanica narod sme i koj go vrtese ova drzavice, kaj se parite? Ova e malce za nego, neka go piknat vo zatvor pa posle da mu ja mislat narednite politicari so i kako...Очигледно не ме разбирате, проблемот е што треба сите да одговараат... и заев и ахмети и грујо и цела вмешена банда. А ете го зајаков се искуба... а сите ни е јасно дека и тој требаше да го јаде.
Доста е веќе со овие, се исти се вртат пак исти... дајте нови деца.
ofci so dozvoluvaat da gi mocaat u faca so nasila dvojazicnost i so 90% nepismeni ljocka antidrzavni neandertalci u vlada ne zasluzuvaat da se vikaat narod.ami edna tupanica narod sme i koj go vrtese ova drzavice, kaj se parite? Ova e malce za nego, neka go piknat vo zatvor pa posle da mu ja mislat narednite politicari so i kako...
dosta placis, natrten e gazo odamna.ofci so dozvoluvaat da gi mocaat u faca so nasila dvojazicnost i so 90% nepismeni ljocka antidrzavni neandertalci u vlada ne zasluzuvaat da gi vikaat narod.
И како сите ќе одговараат ако се продолжи со досегашната пракса за криминалите да не се одговара? Очигледно дека некој мора да повлече нога во Идризово.Очигледно не ме разбирате, проблемот е што треба сите да одговараат...
Јас ако чекам пари од оваа држава, свршив работа.Ова стварно го мислиш!?Сега и без пари би работел во некоја железара ама битно Грукија го затворија!![]()
murtinskoto gjubre ve trti. abe gledate li uopste vie so sostav ima takozvanata vljada ili ne? neli vi e barem malce sram?dosta placis, natrten e gazo odamna.
И треба да одговараат,ама ја нема другата половина од поранешната влада.Ќе одговараат тие некогаш за нешто или ќе се прајме на мутави?И како сите ќе одговараат ако се продолжи со досегашната пракса за криминалите да не се одговара? Очигледно дека некој мора да повлече нога во Идризово.
Еве, на Гвујо му падна парето.[DOUBLEPOST=1527096390][/DOUBLEPOST]
Јас ако чекам пари од оваа држава, свршив работа.
Ова ќе си лежите не било шала бе?
Ајде барем за Македонија се работи, и самиот викаше да го затворат, и да иде курбан за Македонија. Му се исполни желбата за посета на затворите, штета што не се барокни
Чекајте бе малку, се попаливте како мајмуни на морковот на Амди
јас пренесов што пишуваше тогаш во медиумите... А ајде ако си по таа струка, кажи на основ на што не се спроведе Бучковски да оди на издржување казна ??... колку што се сеќавам другите осудени одлежаа...Ајде вака. Отвори го ова, иди на третиот слајд и реши се кое од тие е твојата „уставна жалба“.![]()
да не биде и случајот Тенк како тенковските делови ??Уф, за малку ќе ги заборавевме „тенковски делови“. Среќа што има кој да не потсети.
А претходнава каков имаше? Тебе не ти е срам што еден негативен коментар немаш напишано за таа влада?murtinskoto gjubre ve trti. abe gledate li uopste vie so sostav ima takozvanata vljada ili ne? neli vi e barem malce sram?
Ради вакви мислења (болдот), никогаш нема да не биде како државаМи е гајле мене и за џамиите, и за двојазичноста и за платата од 500 евра. Јас се што сакав е Гвујо и компанија да скапат во затвор и да го снема политичкиот систем кој пробаа да го инсталираат, за да не направат Белорусија на Балканите.
Ова сето другото е фолклор, воопшто не ме допира.