jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.451
- Поени од реакции
- 27.252
осуден е само, далеку е уште од лежење...Realno i jas bev skeptik deka voopsto ke lezi so ogled sho se uspea da se spasi, ama prv pat ubavo e da sum pobiena
осуден е само, далеку е уште од лежење...Realno i jas bev skeptik deka voopsto ke lezi so ogled sho se uspea da se spasi, ama prv pat ubavo e da sum pobiena
Овој бил на власт?
Ваква изјава да дадеш после 12 години власт...
Seppuku DPMNE.
Николовски беше со Груевски низ сите негови мандати, да. Во врвот.Овој бил на власт?
Тоа е твое субјективно мислење. Имаш право. Сепак, човек судски треба да се суди според законите. Ама јасно е како се суди кај нас. Очигледно е.. Заев требаше дологодишна затворска казна да добие за уцена на тогашниот премиер... Катица му го повлече обвинението. А башка што го презеде СЈО, според мене неосновано, ненадлежно. Нормално е тоа? Не е. Политичките судења немаат ефект. Може некој да настрада, ама нема од тоа Македонија (или како ќе се вика) да има добивка. Ќе има дамка.[DOUBLEPOST=1527086521][/DOUBLEPOST]Пошто он је на напраи растур и не ја испокраде државата, па сега се засекирал многу.
Јас за форумџијата мислев. Па што ако бил на власт. Тоа не значи дека не е така. Од авион се гледа кој нон-стоп се ослободува, а кој се осудува. Како и да е, тој е резултатот.Николовски беше со Груевски низ сите негови мандати, да. Во врвот.
Преку леб погача. Еве Грујче ќе врател 5000 еур. Трпение спасение.Парите ги врати, бројчаникот уште два-три месеци ќе доброи до 0 на Триумфалната а за гасификација у СК не сакам ни да зборам, мислам дека до крај на следна недела ќе биде пуштена у употреба.
Леле.Па што ако бил на власт. Тоа не значи дека не е така. Од авион се гледа кој нон-стоп се ослободува, а кој се осудува. Како и да е, тој е резултатот.
И овој како и многу други што сега плачат цела една деценија уживаа во разни привилегии, лапнаа социјални станови за децата, а за нив пензии.https://fokus.mk/video-na-bate-gele-mu-se-sloshi-po-presudata-za-gruevski-brza-pomosh-go-prenese-vo-bolnitsa/
Кога гледаш вакви работи, ич да не ти е жал за народов тука
Тоа е, две у едно ко нес кафе. Мислим дека треба да се укине пресудата и да дго вратимо назад ради многу причине. Ипак тој е најзаслужен за економскиот раст, патиштата, пензиите ... Оh waitЖелбата му беше да го затворат него, ама барем Македонија да не ја уништуваат. Сега, ем него ќе го затворат, ем Македонија е готова.
Nego so pokazuva ljocki u vlada counterot momentalno? Ostana li nekoj makedonec vo vlada ili ke gi pretrkame i ljockovo i aljbanija zaedno?
Дури и тогаш...ако излезе брзо - огромно ништо.дур не влезе у затвор, ништо