jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.577
- Поени од реакции
- 27.422
осуден е само, далеку е уште од лежење...Realno i jas bev skeptik deka voopsto ke lezi so ogled sho se uspea da se spasi, ama prv pat ubavo e da sum pobiena![]()
осуден е само, далеку е уште од лежење...Realno i jas bev skeptik deka voopsto ke lezi so ogled sho se uspea da se spasi, ama prv pat ubavo e da sum pobiena![]()
Овој бил на власт?
Ваква изјава да дадеш после 12 години власт...
Seppuku DPMNE.
Николовски беше со Груевски низ сите негови мандати, да. Во врвот.Овој бил на власт?
Тоа е твое субјективно мислење. Имаш право. Сепак, човек судски треба да се суди според законите. Ама јасно е како се суди кај нас. Очигледно е.. Заев требаше дологодишна затворска казна да добие за уцена на тогашниот премиер... Катица му го повлече обвинението. А башка што го презеде СЈО, според мене неосновано, ненадлежно. Нормално е тоа? Не е. Политичките судења немаат ефект. Може некој да настрада, ама нема од тоа Македонија (или како ќе се вика) да има добивка. Ќе има дамка.[DOUBLEPOST=1527086521][/DOUBLEPOST]Пошто он је на напраи растур и не ја испокраде државата, па сега се засекирал многу.![]()
Јас за форумџијата мислев. Па што ако бил на власт. Тоа не значи дека не е така. Од авион се гледа кој нон-стоп се ослободува, а кој се осудува. Како и да е, тој е резултатот.Николовски беше со Груевски низ сите негови мандати, да. Во врвот.
Преку леб погача. Еве Грујче ќе врател 5000 еур. Трпение спасение.Парите ги врати, бројчаникот уште два-три месеци ќе доброи до 0 на Триумфалната а за гасификација у СК не сакам ни да зборам, мислам дека до крај на следна недела ќе биде пуштена у употреба.
Леле.Па што ако бил на власт. Тоа не значи дека не е така. Од авион се гледа кој нон-стоп се ослободува, а кој се осудува. Како и да е, тој е резултатот.
И овој како и многу други што сега плачат цела една деценија уживаа во разни привилегии, лапнаа социјални станови за децата, а за нив пензии.https://fokus.mk/video-na-bate-gele-mu-se-sloshi-po-presudata-za-gruevski-brza-pomosh-go-prenese-vo-bolnitsa/
Кога гледаш вакви работи, ич да не ти е жал за народов тука
Тоа е, две у едно ко нес кафе. Мислим дека треба да се укине пресудата и да дго вратимо назад ради многу причине. Ипак тој е најзаслужен за економскиот раст, патиштата, пензиите ... Оh waitЖелбата му беше да го затворат него, ама барем Македонија да не ја уништуваат. Сега, ем него ќе го затворат, ем Македонија е готова.
Nego so pokazuva ljocki u vlada counterot momentalno? Ostana li nekoj makedonec vo vlada ili ke gi pretrkame i ljockovo i aljbanija zaedno?
Дури и тогаш...ако излезе брзо - огромно ништо.дур не влезе у затвор, ништо