Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Мoре среќa штo гo oсудијa Грујo пa мoжaт устa дa oтвoрaт шaрените,имa штo дa бекнaт инaче кaкo бегaa oд темaвa кaкo ѓaвoл oд крст.Вaкa живнa темaвa :D
За брзо време пак ќе ги снема.Сега ќути оти може и грујовисти да не направат :icon_mrgr:

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.203
За брзо време пак ќе ги снема.Сега ќути оти може и грујовисти да не направат :icon_mrgr:
Грујoвисти се тие штo незнaaт реченицa дa склoпaт без Грујo Груки итн

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.198
Tи не си грујовист, ти си глуповист. Друго е тоа, иако многу грујовисти беа глуповисти.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.285
Поени од реакции
11.553
Арно што го осудија,па ќе се вратат ваквите како Ставро.Ги немаше 1 година на темава.Ни за монструми ни за плати од 500е ни па за двојазичности и џамии.
Иначе,нека скапат сите.И Миле да му дојде редот.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Tи не си грујовист, ти си глуповист. Друго е тоа, иако многу грујовисти беа глуповисти.
Тоа женичето дома шо го чуваш не вика така.[DOUBLEPOST=1527080267][/DOUBLEPOST]
Арно што го осудија,па ќе се вратат ваквите како Ставро.Ги немаше 1 година на темава.Ни за монструми ни за плати од 500е ни па за двојазичности и џамии.
Иначе,нека скапат сите.И Миле да му дојде редот.
Ставро е страшен лик.Ама женава многу гости пречекувала по Битола.Ќе се омрсиме во наредна прилика.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.216
Поени од реакции
18.143
Ти се заебаваш?Кажи ми што толку вредело да застанеш до Шеќеринска,Заев,Геро,Милчин,Нора,Павле,оној шупакот шпонски што го наместија во одбор на директори во Т-Mobile,мрднатана балерина,Политико,Борјан шиптарчето и останати гомнари (нека ми опростат што не ми текнува на останатите).
Стварно ме интересира што вредело?
Студентските протести беа организирани од студенти што ги знам, за нешковски предводеше неговата фамилија и за талат навивачките групи. Не ти се криви Бројан шиптарчето и останатите ако они искачале а ти не, бидејки сите овие протести имаа легитимна цел па кој сака нека бил на нив.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.148
Поени од реакции
3.384
Конечно дојдоа шарените да ни кажат дека имало правда:pos:

во овој случај, според доказите што се презентирани на јавноста Грујо не би требало да биде осуден, освен Ѓоко и сличните кој се умешани во тендерот не кажале дека Грујо го местел тендерот, ама во тој случај Грујо ќе добиеше максимална казна, а оние другите ослободителна пресуда (или многу помалку), сега работата ќе оди на апелација и таму ќе се влече зависно од тоа колку ќе им се брза на власта, па повторно судење, па апелација врховен, натака навака и ќе дојде ВМРО на власт и ништо од казната,

кога Зајко си доби ослободителна иако тогаш не земал пари (поткуп), он вели дека парите се носат кај Вицето како што е редот, т.е. дека имало други случаи каде парите ги давале кај Вицето,
ќе беше баш ферски и он да добиеше неколку години, па после да се ебаваа со апелации и сл.
вака само се потврди дека кај нас правдата функционира во зависност од тоа кој е на власт.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.216
Поени од реакции
18.143
Taka si se tesis? Ako ti pomaga toa Ok inaku za ostanatite malce poiskusnite bevte najobicno topovsko meso, korisni idioti i potrosni kurtoni koi koga ve iskoristija vi se izmocaja , isserija, vi svrsija vo usta i ve nateraa da si go goltnite seto toa i da vikate sto ubavo blago bilo. Ama ako ja naucivte lekcijata i zatoa nikoj ne izleguva, dodusa na svoja koza ama bitno izvlekovte nekoja pouka a toa e deka studentite, srednoskolcite se najobicni nedodelkani idioti koi nemaat nikakvo zivotno iskustvo i se lesno manipulativna masa a ne kako sto miluvavte da se percite deka ste vie tie koi nosat promeni.. Deka sekoj mozi da ve vozi i ve vozi kako sto saka, testo za mesenje i deka uste mnogu mnogu furni leb treba da izedite dodeka dojdi denot koga ke sfatite deka toa zoltoto sto ve prksa vo faca ne e dozd.
Морон си е морон колкаво сака нека има животно искуство. Топовско месо по дефиниција беа идиотите што влегоа на 27ми, ќе лежат по 10 години затвор за нивните организатори да пребегаат за Грција со бугарски пасош. Дефиниција за корисни идиоти.
Ја од друга страна го остварив тоа поради и што искачав. Ако некој очекувал функција жал ми е за него, од моја гледна точка целта е остварена, екстерно нема, а доста од фацките што ги правеа остантите срања сеа се со една нога во затвор. Додека пола членство ве пука шизофренија, па почнавте албански знамиња да ставате:icon_lol:
Така да вреди да се излезе на протест за тоа што ти смета, нормално ако не ти е водач на протестот Бетмен. Тогаш си обичен идиот што би рекол ти :)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.922
Поени од реакции
83.171
Конечно правда во Македонија!
Дојде живот за сите!

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.148
Поени од реакции
3.384
Патем да надополнам дека и случајот со Космос би требало да биде ослободителна, ама гледајќи како функционира се живо и диво, сега ќе се донесе пресуда Грујо да ја плати штетата на Фиат оти одобрил да се сруши дивоградбата,
тоа ќе биде ептен јако:icon_mrgr:
и случајот со кредитите треба да е ослободителен, освен ако не ги пронашле парите (ама тогаш и кинезите ќе наебат), ако само они се прогласат за виновни, пак укажува на наместена пресуда,
за шамарите може да биде осуден, незнам има уште 1-2 сулучаи каде може да биде осуден, ама никако за тенкот и космос, го утнале редоследот, требаше од тие сигурните да почнат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom