- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.915
- Поени од реакции
- 41.876
ЖЖЖЖЖ
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
За брзо време пак ќе ги снема.Сега ќути оти може и грујовисти да не направатМoре среќa штo гo oсудијa Грујo пa мoжaт устa дa oтвoрaт шaрените,имa штo дa бекнaт инaче кaкo бегaa oд темaвa кaкo ѓaвoл oд крст.Вaкa живнa темaвa
Грујoвисти се тие штo незнaaт реченицa дa склoпaт без Грујo Груки итнЗа брзо време пак ќе ги снема.Сега ќути оти може и грујовисти да не направат
Tи не си грујовист, ти си глуповист. Друго е тоа, иако многу грујовисти беа глуповисти.За брзо време пак ќе ги снема.Сега ќути оти може и грујовисти да не направат
Сензационален хумор, следен пат те молам вакви досетки во спојлер зошто некој може и да настрада.Levica ќе поднесе жалба на пресудата.
Тоа женичето дома шо го чуваш не вика така.[DOUBLEPOST=1527080267][/DOUBLEPOST]Tи не си грујовист, ти си глуповист. Друго е тоа, иако многу грујовисти беа глуповисти.
Ставро е страшен лик.Ама женава многу гости пречекувала по Битола.Ќе се омрсиме во наредна прилика.Арно што го осудија,па ќе се вратат ваквите како Ставро.Ги немаше 1 година на темава.Ни за монструми ни за плати од 500е ни па за двојазичности и џамии.
Иначе,нека скапат сите.И Миле да му дојде редот.
Студентските протести беа организирани од студенти што ги знам, за нешковски предводеше неговата фамилија и за талат навивачките групи. Не ти се криви Бројан шиптарчето и останатите ако они искачале а ти не, бидејки сите овие протести имаа легитимна цел па кој сака нека бил на нив.Ти се заебаваш?Кажи ми што толку вредело да застанеш до Шеќеринска,Заев,Геро,Милчин,Нора,Павле,оној шупакот шпонски што го наместија во одбор на директори во Т-Mobile,мрднатана балерина,Политико,Борјан шиптарчето и останати гомнари (нека ми опростат што не ми текнува на останатите).
Стварно ме интересира што вредело?
Морон си е морон колкаво сака нека има животно искуство. Топовско месо по дефиниција беа идиотите што влегоа на 27ми, ќе лежат по 10 години затвор за нивните организатори да пребегаат за Грција со бугарски пасош. Дефиниција за корисни идиоти.Taka si se tesis? Ako ti pomaga toa Ok inaku za ostanatite malce poiskusnite bevte najobicno topovsko meso, korisni idioti i potrosni kurtoni koi koga ve iskoristija vi se izmocaja , isserija, vi svrsija vo usta i ve nateraa da si go goltnite seto toa i da vikate sto ubavo blago bilo. Ama ako ja naucivte lekcijata i zatoa nikoj ne izleguva, dodusa na svoja koza ama bitno izvlekovte nekoja pouka a toa e deka studentite, srednoskolcite se najobicni nedodelkani idioti koi nemaat nikakvo zivotno iskustvo i se lesno manipulativna masa a ne kako sto miluvavte da se percite deka ste vie tie koi nosat promeni.. Deka sekoj mozi da ve vozi i ve vozi kako sto saka, testo za mesenje i deka uste mnogu mnogu furni leb treba da izedite dodeka dojdi denot koga ke sfatite deka toa zoltoto sto ve prksa vo faca ne e dozd.