Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Гостиварец нападнал полицаец откако му кажал дека возилото го паркирал на пешачки премин
Гостиварец физички нападнал полицаец кој му укажал дека возилото го паркирал на пешачки премин. СВР Тетово соопшти дека полицаецот бил нападнат вчера на крстосницата на улиците „Мајор Чеде Филиповски" и „Браќа Ѓиновски" додека го регулирал сообраќајот.
![]()
По кусата вербална расправија, 69-годишниот гостиварец М.А го нападнал полицискиот службеник, удирајќи го неколку пати по рамото, откако претходно го оставил возилото „голф" со гостиварски таблици на пешачки премин.
Гостиварецот е уапсен и по целосното расчистување на случајот против него ќе биде поднесена соодветна пријава.
не си праите Есап без крчмар... какво име и да се договори СЕГА, може само да не УПИКА во НАТО, да бидеме на НИШАН на руските крстосувачки ракети од флотата во Медитеранот..Јас како голем љубител на делата на Толкин предлагам Middle Earth да се викаме.[DOUBLEPOST=1526755559][/DOUBLEPOST]И на Силмалирион му се допаѓа знам.[DOUBLEPOST=1526755628][/DOUBLEPOST]Таман си имаме и Енти - дрва и џуџиња и орки и балрози и змејови и витези
Вистина во ова е дека ние го одбравме тој пат пред 27 години.... И толку... штета само што они не не одбраа нас...Пaтoт нa Мaкедoнијa е ЕУ и НАТO.Не ли гo изoдиме у скoрo време мoже дa се сликaме.Тoгaш ке дoзнaеме декa и oд oвa имaлo пoдoле.
Да не беа Грциве, ние одамна ќе го сменевме името, уште Бранко/Љубчо ќе завршеа работа... Испаѓа Грциве „името не го даваме“[DOUBLEPOST=1526757167][/DOUBLEPOST]И од Хорхе и од Мицковски не чув изричито НЕ, така да остана Мицотакис да не вади од говнава![]()
Република Курбан Маќедоња ќе им се свиѓа, а и ќе ни одговара...Оние талибанцине од Беса ми се најпоштени дечки, нема каурски верски празници во името и чао пријатно.
Пред 27 гoдини вaкви oтстaпки дa нaпрaвевме кaкo безрбетникoв сегa штo нaпрaви ке бевме веќе oдaмнa вo Нaтo и ЕуВистина во ова е дека ние го одбравме тој пат пред 27 години.... И толку... штета само што они не не одбраа нас...
Мене не ми се допаѓа...Јас како голем љубител на делата на Толкин предлагам Middle Earth да се викаме.[DOUBLEPOST=1526755559][/DOUBLEPOST]И на Силмалирион му се допаѓа знам.[DOUBLEPOST=1526755628][/DOUBLEPOST]Таман си имаме и Енти - дрва и џуџиња и орки и балрози и змејови и витези