Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
bog da go prostiАсамоа во овај момент е на медицински преглед кај вас.
Абе имаат вина и играчите, не е се до Спалети нели, ама поголемиот дел од вината е негова. Урко најубаво го објасни тоа во еден од постовите, во моментите кога тимот играше лошо и беше во криза, ова зборам за периодот после Порденоне, Спалети направи точно НУЛА измени и на тактички и на психички план. Играчите од меч во меч се губеа, не знаеа што да прават со себе, не доминираа екипи ко Спал и Кротоне. Епа ова ако не е кривица на тренерот, тогаш на кој е? Имаа и Романистиве пишувано за ова, дека му е многу лоша особина лошото мотивирање.
Имам критики секако и за Брозовиќ кој 25-6 утакмици чекавме да му помине мозочниот удар за да заигра како човек, мада реално откако дојде Рафиња почна да игра како што треба, така да очигледно е дека му фалеше уште еден фудбалер до него што знае со топка и разбира фудбал. За Кандрева немам ниту еден добар збор сезонава, за Едер исто, Сантон сакам да умре, Дамброзио исто, Весино не ги оправда парите, Далберт воопшто не ни го ставаше Спалети во игра, така да има и еден куп играчи за критики.
Не знам, убиена ми е еуфоријата некако, ме убија психички утакмиците со Милан, Јуве и оваа со Сасуоло, ама ќе биде одлично ако фатиме ЛШ и ја спасиме некако сезонава, а со тоа и Икарди и Шкринијар.
Лол, со рака одбранил Лусио, што сакаш.
Како може овој да го стават на најбитната утакмица. Каков жолт му дал на Лусио и пенал, за Оби веќе е се кажано.
Aпла ја брани со рака Лусио. Не знам што е чудно тука.
Како може овој да го стават на најбитната утакмица. Каков жолт му дал на Лусио и пенал, за Оби веќе е се кажано.