Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
подобро никогаш да не ве преселат, да не биде државен архив бр. 2, со бонус електрицитет.Дали знае некој кога ќе се преселува факултетот во новата зграда кај маворвка?
Благодарам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
подобро никогаш да не ве преселат, да не биде државен архив бр. 2, со бонус електрицитет.Дали знае некој кога ќе се преселува факултетот во новата зграда кај маворвка?
Благодарам.
И тие што слушале не знаат кај тераат, 0 од организација, па и најтрагично - 0 знаење (практично за двата предмета)Некој што слушал Веб Програмирање или Електронска и мобилна трговија? Ми треба помош за String Boot.
Да имаше sad наместо ми се допаѓа тоа ќе кликнев. Претерано лошо се предава предметот, а нема никакви материјали.И тие што слушале не знаат кај тераат, 0 од организација, па и најтрагично - 0 знаење (практично за двата предмета)
Се (не) мачи брат, тешко е да се постави конкретно прашањеА да кажеше што те мачи, ке се најдеше досега некој да ти помогне...
Абе сега видов дека од септември ќе има нови смерови, па ако знае некој да ми одговоре дали може да се префрламе на некој од новите смерови ние шо сме моментално прва година?
Sent from my iPhone using Tapatalk
На кој начин се полага Веб дизајн втор колоквиум? Има теорија?
Za da se zemat interaktivni aplikacii objektno mora de bide polozen predmetot ili samo so potpis moze ?
Кај лошковска тоа не важи, секогаш си става предусловни предмети. Сепак ако се работи пар-непар семестар тогаш најчесто се однесува на потпис (во случајот погоре).само потпис, за изборни ко што знам нема предуслов предмет да е положен.