Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера да не беше Лејно тешко дека ќе победевме а и Ростов еден куп грашки напраи,добро ја држеа Цвијич цело време на грб две ракометарки имаше затоа и вишок на десно крило имаше доста пати ама не го искористивме.
Ако и денес така играме тешко дека ќе ги тепаме Ѓе посебно ако играат одбрана кајо вчера.
По мене шансата мислам дека ни е ако судиите дозволат по груба игра на нож што се вика мислам дека ќе тепаме,по корпулентни се нашите далеку посебно Цвијич,Лекич треба да ја изедат цела бековска линија.
Само се плашам дали ќе може Цвија да ја задржи Офтендал,многу побрза е Норвежанкава,ама па затоа во одбрана кога Офтендал ќе игра на 5ка треба душата да и ја извади.
Се надевам и дека зачувале нешто за денес нашиве,и секако некој џокер од Парондо.
Со господ напред и уште една добра партија на Лејно,па ќе славиме:oeoeoe:

Мора ли да потенцираат дека Дуда е мажена за Македонец? :tapp:

Чанаџија во мртва трка со Тата за титулата најглупа ракометарка евер.

Курвите викаат Со срце за нас.

Леле што се дешава, пак ли ќе се крстиме во Леино

Dobra taktikava na Gyor zasega, so 8 igrachi u pole.[DOUBLEPOST=1526229786][/DOUBLEPOST]
Курвите викаат Со срце за нас.
A izvini shto ocekuvas da kazhat? U sred sezona - "ajde barajte nov klub od juni".

Последно уредено:
Онаа Офтедал колку е брза ццццц :cautious: Голем плус ќе беше Алтхаус да играше се` уште во Вардар, ни фали таа жестина во одбраната, памтам кога игравме со Будуќност единствена беше што можеше да се справи со Цвијиќ.

Како Тата е ракометарка до ден денес не можам да си објаснам, капак на се и кој ја излажал дека и стои бланширана долга коса, делува на средовечна жена што се вика Светле и оговара комшии на тераса.

Golmankava na Vardar e zlatno vredna. Steta sto ke si odi naredna sezona, i toa bas vo Gyor.

Повторно одбраната добра, нападот мизерија со исклучок на една акција за Сара и две полу-контри. Протокот на топка е мизерен, Пенка касни при речиси секое вкрстување на бековите, а дефанзивците на Ѓер се и тоа како компактни и брзи. Мора да се проба да се рашири играта и секако на Тата да и се даде доживотна забрана за играње ракомет.

Мора пикерите наши да ја подобрат реализацијата,Лејно стандард,Лекиќ исто добра мора да ја остаи до крај да игра немој случајно Хмирова да влезе,браво и за Сарче супер игра .
Мора и Пенка да повлече цела сезона лидер ни е.
Иначе Вардар 13 минути нема гол примено(y)само нека продолжат вака

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom