Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Ливерпул губи последно коло од
Ватфорд, Челзи добива на гости кај Њукасл, На 26 Ливерпул го дешка Реал и двете екипи (Ливерпул и Челзи) се пласираат наредна сезона во ЛШ
[emoji41]
Поголеми се шансите Ливерпул да изгуби од Ватфорд одколку Челзи да добие кај Њукасл

Sent from my iPhone using Tapatalk
Се супер, уште Ливерпул со Ватфорд да играше. :D

Ливерпул губи последно коло од
Ватфорд, Челзи добива на гости кај Њукасл, На 26 Ливерпул го дешка Реал и двете екипи (Ливерпул и Челзи) се пласираат наредна сезона во ЛШ
emoji41.png

Поголеми се шансите Ливерпул да изгуби од Ватфорд одколку Челзи да добие кај Њукасл

ливерпул игра со брајтон

Ај уште некој нека напиши, Брајтон ете, БРАЈТОН.
Не ми замервајте овие дена не сум ко шо треба [emoji856]

:icon_lol:

Фоден и Брахим без минимумот настапи се шампиони колку што е и чистачот на Етихад само ајде, да направеа ваков пех Мурињо или Клоп на глава ќе им се качеа.

Capture.PNG

@Ilumious :pos::pos::pos:
Некни даде гол за Болтон во 88ма минута и ги спаси од испгаѓање. :D

Еден на Твитер имаше пишано Вилбрахимовиќ :pos: не го верував дека уште е жив, тој голови давал

Со Фланаган, си ги гледаат гревовите во Болтон. :D[DOUBLEPOST=1526110638][/DOUBLEPOST]Него, вчера гледав преглед и видов дека Трипие се повредил. Не знам колку е сериозна повредата, но ако не може да игра на светско, многу веројатно е Саутгејт да го повика Александер-Арнолд. Пошто не гледам кој друг би повикал.

Со Фланаган, си ги гледаат гревовите во Болтон. :D[DOUBLEPOST=1526110638][/DOUBLEPOST]Него, вчера гледав преглед и видов дека Трипие се повредил. Не знам колку е сериозна повредата, но ако не може да игра на светско, многу веројатно е Саутгејт да го повика Александер-Арнолд. Пошто не гледам кој друг би повикал.
ТАА колку што знам може да игра и за САД, така што ако не го повика Саутгејт, ќе го повикаат преку океанот за кратко време.

Треба и среќа некогаш во живот да те прати, покрај напорната работа и талентот.

MUFC announces that assistant manager Rui Faria is to leave the club at the end of the season. We wish him all the best for the future.

После Клоп, и Мурињо ја губи својата десна рака, помошникот кој беше со него уште од самиот старт. Во Ливерпул уште не е јасно дали ќе се врати Бувач, ама баш да видиме како ќе биде без нив, затоа што како што пишав пред некое време, според мене многу поголем удел имаат овие асистенти, него што им се дава кредит.
Мурињо за Фариа имаше кажано пред некоја година дека од сите асистенти кои работеле покрај него, смета дека он би можел да биде најдобар доколку некогаш одлучи да стане менаџер.

Незнам што не ви е јасно, Фариа го зиаме кај нас како менаџер, Бувач како помошник, автоматски ги ослабуваме двете екипи за наредна сезона :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom