- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 41.168
- Поени од реакции
- 122.541
Или ќе го добие или ќе го загуби според мене, пробај на овие две варијанти.Дај бе Хапоел дајте/примете гол у прво) Треба да се пие вечер маме ви!
он топик: Мислења за Надал - прв сет?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или ќе го добие или ќе го загуби според мене, пробај на овие две варијанти.Дај бе Хапоел дајте/примете гол у прво) Треба да се пие вечер маме ви!
он топик: Мислења за Надал - прв сет?
Мислам дека членот праша за минуска прв сет, веројатно на 9.5 гема.Или ќе го добие или ќе го загуби според мене, пробај на овие две варијанти.

Знам, ама Деко е пандан на ИЛЗ па затоа така му одговорив.Мислам дека членот праша за минуска прв сет, веројатно на 9.5 гема.
Во тој случај нека проба и плуска и минуска.![]()

Знам, ама Деко е пандан на ИЛЗ па затоа така му одговорив.![]()

Не, ја има и во Копачка. 570 ти е за кога е домаќинот фаворит, 571 е шифра за гостинот.Само во Спорт Лајф ли го има типот пример Тим1 прв дава гол и на крај победува тим2?
Поглупа игра - Амин!Само во Спорт Лајф ли го има типот пример Тим1 прв дава гол и на крај победува тим2?
Шо ти значи кладионичар.Не, ја има и во Копачка. 570 ти е за кога е домаќинот фаворит, 571 е шифра за гостинот.
Мисли си само дека е глупа, да знаеш колку пати фаворитот знае да прими рано гол и до полувреме да ја сврти, ехеее... А квотите се 10+ увек.Поглупа игра - Амин!
Изиграно денеска: Bartens, Kvitova да победат и Edmund 22,5+
2/20 такви ако погодиш треба да си срејчен.Мисли си само дека е глупа, да знаеш колку пати фаворитот знае да прими рано гол и до полувреме да ја сврти, ехеее... А квотите се 10+ увек.
Мајсотре не играм секој ден тоа, него на осет.2/20 такви ако погодиш треба да си срејчен.
Партизан, Ѕвезда, Минхен 1860, Офенбах, Франција у21 година, и не ми текнува уште неколку екипи имав, доста често влегуваа вака.
На памет ги знајш сите.Мајсотре не играм секој ден тоа, него на осет.Партизан, Ѕвезда, Минхен 1860, Офенбах, Франција у21 година, и не ми текнува уште неколку екипи имав, доста често влегуваа вака.
Пробај ја Храдец за денес, мош искочи.![]()
7-5 6-0Она кога го имаш Надал 18.5- и се надеваш дека еден од двајцава ќе скрши нога