Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Се губи, кога е ограничен како ролетна, лопата од играч што освен сервис и форхенд ништо нема. И тоа форхенд треба да има време да се намести, а овој Шаповалов па кога ќе влезе во ритам многу заебан играч е и не дава играчи ко Раониќ да ја играат својата игра. Не можам да го сконтам тенисов у задње време, кога ќе изиграм контра фаворитот он добива 6-1 6-2, изиграј на фаворитот не знае кај тера ко денес Раониќ. Едмунд не знае кај тера од АО навака, губи од полуиграчи, сеа 1/4 финале на Мастерс. Шаповалов 0 победи на земја во кариера, 1/4финале на Мастерс. Ок, ај Шварцман нека го тепа Надал 2-0 да биде комплетна сликата.
Ех не е толку лош Едмунд, Новак е дупе, се бркаше вчера Едмунд :D

За друго ми е постов..

Комплетно се сложувам за Раонич...и тоа пази..ја сакам сервботови и кладење на нив...ама Раонич е ептен антипатичен све му ебам... значи кога игра добро е незапирлив....и ќе го уплатиш некад......и ќе изигра најлошо....а кога не му иде на Раонич...е онда е челинџер играч....изгубен ептен. Ама ептен изгубен. Секој поен делува несигурно..ако му вратиш топче 2 пати по ред големи се шансите до крај дека ќе згреши он... ептен летаргично игра..барем со Карлович знаеш..пред 20 години и денеска...иста му е играта...знаеш што да очекуваш..овој...све му еам...и сеа ќе го глеаш на пример за пар месеци ќе го тепа Федерер ќе му тргне денот.....е тоа ме нервира што знае да му тргне ептен денот и игра фантастично....а вака денеска како и сам ментално да си се поразил...ептен е глуп за гледање...

И сеа следно коло..Едмунд-Шаповалов...шо кур да ги играш....то е, вака ќе те падне нешто..си викаш ај утре ќе биде бољи и.....утре нема никакви утакмици :D

Ако дадат 1.5+ за Едмунд ќе го играм, све му еам на Шаповаловов не може у една недела мајки да ебава до толку откако до пред пар дена беше очај на земја...

Епа Барса и Реал да ги играш на ограничена разлика е промаш од сам старт, ќе погодиш еднаш два пати уште десет пати ќе ја префрлат границата. За ситна пара е ок за занимација ама на голем влог е глупост. Ама ако ти оди со оваа игра терај си и прај си париња [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Абе таман работа да е лесно.. Ама солидна е квотава, така да мислам дека вреди.

Denes moram da go izgledam natprevarot pomegju Kvitova i Kasatkina, bi trebalo da pocnat za nesto poveke od saat vreme. Ke bide interesno ako i dvete nemozat okean da pogodat :pos:

Вреди за квотата да се брка Касаткина..иако фала богу нит ја играм нит препорачувам некој да ја игра

Denes moram da go izgledam natprevarot pomegju Kvitova i Kasatkina, bi trebalo da pocnat za nesto poveke od saat vreme. Ke bide interesno ako i dvete nemozat okean da pogodat :pos:
Како очекуваш од Касаткина да не може океан да погоди? Дефанзивна тенисерка е, генерално чека на грешка на другите, не е некој ударач сличен на Квитова или Мугуруза па да не може терен да погоди. Од Квитова повеќе зависи, ако игра на над 80% од можностите, добива.
Само голема улога игра тоа што Квитова никогаш не важела за тенисерка која добро се снаоѓа на земја, плус ова и е 9ти меч во 10 дена.
Ја на Касаткина типувам.

Jas sakav na Kvitova ama 21.5+ ke ja igram, öd Kasaktina zavisi dali ke odi over

Како очекуваш од Касаткина да не може океан да погоди? Дефанзивна тенисерка е, генерално чека на грешка на другите, не е некој ударач сличен на Квитова или Мугуруза па да не може терен да погоди. Од Квитова повеќе зависи, ако игра на над 80% од можностите, добива.
Само голема улога игра тоа што Квитова никогаш не важела за тенисерка која добро се снаоѓа на земја, плус ова и е 9ти меч во 10 дена.
Ја на Касаткина типувам.

Ocekuvam na nacin da i toa sto go vraka da ne i bide u teren, vo posledno vreme ako ja imas gledano znaes na sto mislam..

Ocekuvam na nacin da i toa sto go vraka da ne i bide u teren, vo posledno vreme ako ja imas gledano znaes na sto mislam..
Киксна два турнири по ред, иначе годинава топ е. И победи против добри тенисерки сврза, мастерс финале..

Prijatelce ja zateknal slednava situacija na sajtot za oblozuvanje 1xbet :pos:
Prv pat slusnav za sajtot, kako i da e za over 4,5 koeficient ti e 8 a za nad 5,5 koeficient nesto pomal od 8:pos::pos:
IMG_0107.PNG

Дуци до титуле

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Дај бе Хапоел дајте/примете гол у прво :)) Треба да се пие вечер маме ви! :LOL:

он топик: Мислења за Надал - прв сет?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom