Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.510
- Поени од реакции
- 19.233
Од каде мене ме најде во муабетотHmmm
Ako sum jas vo Avstralija, a Mondonico otide kaj tebe doma, i ja ebe sestra ti, dali i jas isto sum ja ebel ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од каде мене ме најде во муабетотHmmm
Ako sum jas vo Avstralija, a Mondonico otide kaj tebe doma, i ja ebe sestra ti, dali i jas isto sum ja ebel ?

Од каде мене ме најде во муабетот![]()
Утре играат меѓу себе знаеш? Да не беше земја имотот ќе го уплатев на Квитова, се да и ебам ја и нејзе.Kasatkina i Kvitova najomrazeni teniserki definitivno...![]()
Утре играат меѓу себе знаеш? Да не беше земја имотот ќе го уплатев на Квитова, се да и ебам ја и нејзе.

Една од појаките игри дефинитивно. Штета што само во Спортлајф ја има..
Прегледај го приврзокот 190443
Тука ги имав 3/5. Три ги даде, на првите две по еден гол за убава пара...
Прегледај го приврзокот 190444
2 прво 2 второ? Ако мислиш на 2+ , не знам како си видел дека е ист.2 прво 2 второ ти се скоро исти коеф. ама ако ме прашаш мене ни едното ни другото е добра игра.
Sent from my iPhone using Tapatalk
2 прво 2 второ? Ако мислиш на 2+ , не знам како си видел дека е ист.
Барса е 2.80, вака е 4.70.
Реал 3.20, со 4.70.
Ни приближно не е ист.
Се губи, кога е ограничен како ролетна, лопата од играч што освен сервис и форхенд ништо нема. И тоа форхенд треба да има време да се намести, а овој Шаповалов па кога ќе влезе во ритам многу заебан играч е и не дава играчи ко Раониќ да ја играат својата игра. Не можам да го сконтам тенисов у задње време, кога ќе изиграм контра фаворитот он добива 6-1 6-2, изиграј на фаворитот не знае кај тера ко денес Раониќ. Едмунд не знае кај тера од АО навака, губи од полуиграчи, сеа 1/4 финале на Мастерс. Шаповалов 0 победи на земја во кариера, 1/4финале на Мастерс. Ок, ај Шварцман нека го тепа Надал 2-0 да биде комплетна сликата.Раонич ...каков идиот бе..од Шаповалов на земја ли се губи бе...