Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Kasatkina i Kvitova najomrazeni teniserki definitivno...:icon_lol:

Embiid over 12.5 Rebounds 1.60

Утре играат меѓу себе знаеш? Да не беше земја имотот ќе го уплатев на Квитова, се да и ебам ја и нејзе.

Nemam videno raspored zosto pravam veke podolgo vreme pauza od kladilnica, kako i da e i dvete bi gi stavil na isto nivo spored stepen na retardiranost.

Na ovaa vtorata i imam posakuvo smrt od nervoza poradi ovoj mec :)

Attachments

• IMG_0094.PNG
    IMG_0094.PNG
    133,4 KB · Прегледи: 37
Последно уредено:
Една од појаките игри дефинитивно. Штета што само во Спортлајф ја има..

Прегледај го приврзокот 190443

Тука ги имав 3/5. Три ги даде, на првите две по еден гол за убава пара...

Прегледај го приврзокот 190444

2 прво 2 второ ти се скоро исти коеф. ама ако ме прашаш мене ни едното ни другото е добра игра.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 прво 2 второ ти се скоро исти коеф. ама ако ме прашаш мене ни едното ни другото е добра игра.

2 прво 2 второ? Ако мислиш на 2+ , не знам како си видел дека е ист.
Барса е 2.80, вака е 4.70.
Реал 3.20, со 4.70.
Ни приближно не е ист.

2 прво 2 второ? Ако мислиш на 2+ , не знам како си видел дека е ист.
Барса е 2.80, вака е 4.70.
Реал 3.20, со 4.70.
Ни приближно не е ист.

Епа Барса и Реал да ги играш на ограничена разлика е промаш од сам старт, ќе погодиш еднаш два пати уште десет пати ќе ја префрлат границата. За ситна пара е ок за занимација ама на голем влог е глупост. Ама ако ти оди со оваа игра терај си и прај си париња [emoji3]

Шаповалов до почетокот на оваа недела немаше ниту една победа на земја.....сега лагано до 1/4 финале ќе си стигне како што тргнало.......

Ama se zaebav so Kolshrajber denes :))

Раонич ...каков идиот бе..од Шаповалов на земја ли се губи бе...

Раонич ...каков идиот бе..од Шаповалов на земја ли се губи бе...
Се губи, кога е ограничен како ролетна, лопата од играч што освен сервис и форхенд ништо нема. И тоа форхенд треба да има време да се намести, а овој Шаповалов па кога ќе влезе во ритам многу заебан играч е и не дава играчи ко Раониќ да ја играат својата игра. Не можам да го сконтам тенисов у задње време, кога ќе изиграм контра фаворитот он добива 6-1 6-2, изиграј на фаворитот не знае кај тера ко денес Раониќ. Едмунд не знае кај тера од АО навака, губи од полуиграчи, сеа 1/4 финале на Мастерс. Шаповалов 0 победи на земја во кариера, 1/4финале на Мастерс. Ок, ај Шварцман нека го тепа Надал 2-0 да биде комплетна сликата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom