Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

United’s statement: “Sir Alex Ferguson has undergone emergency surgery today for a brain haemorrhage. The procedure has gone very well but he needs a period of intensive care to optimise his recovery.

His family request privacy in this matter.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Па едни копуци што водат некој портал од Челзи пишале RIP све да им ебам па после се правдаа демек значело recover in peace племето нивно пластично.

Зезната работа пм. Сета среќа ја поминал добро операцијата и тоа што имаат далеку подобри методи за превенција во вакви случаи со цел да ги минимизираат последиците.

Јак е САФ, ќе го победи и ова.

Аииииииии, нека биде се во ред само да се опорави, нека биде барем со мали последици, за да може староста на раат да си ја преживее... Како ми е жал за човеков..

Тоа ти е животот а и во критични години е веќе. Се надевам ќе закрепне без посериозни последици и ќе доживее уште многу успеси на Јунајтед.

Се чуствувам како кога прочитав дека се пензионира.

Истиве муабети ги правевме и ние пред неколку години за некои играчи под Мурињо :D
А да ми простиш ама од хеликоптер се гледа дека правиш проекција за да ти е полесно, вие кога ќе продававте некого викавте дека "добри пари сте зеле за играчот", "паметен потег на управата". Ние навиваме тука управата да пресече во корист на играчот, очигледна е разликата во поглед на перењето мозок од страна на Мурињо, кај вас беше каде каде поуспешно.

Не верувам да има некои последици стариот, имам баба оперирана од истото, само си треба пазење :)

Еее сега прочитав за САФ..Јак е човекот ке се избори..

После мозочен удар луѓето кои се враќаат се пола од она што биле во зависност од местото на ударот и кој центар е погоден. Му посакувам брзо закрепнување па повторно да го гледаме како го бодри својот клуб. Бори се шефе како никогаш до сега.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

После мозочен удар луѓето кои се враќаат се пола од она што биле во зависност од местото на ударот и кој центар е погоден. Му посакувам брзо закрепнување па повторно да го гледаме како го бодри својот клуб. Бори се шефе како никогаш до сега.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Ке го знаат тоа најверојатно откако ке се среди местото.

Супер ми изгледаше кога му ја врачи наградата на Венгер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom