Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Bye Bye Stoke. Е га никогаш да не се вратите во ПЛ, да ви еам тоа Франкештајн од стадион што не сакавте да го затворите со години.

Ова ке остане слика од нив, плус копачкиот фудбал на Пјулис.

Ајде уште Сотон аут.

Што праат овие ВБА бе [emoji58]
Дај нека испаднат,гнаси.

Ех Челзи шо си напрај, со Тотенхем да не им ја свртеа кокошките сега ќе беа во пол позиција за лш вака само до бунар ќе одат вода нема да се напијат.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Се шинаа од местење последниве кола, немогуче !

Абе секако.
Манчестер губи од Брајтон, Тотенхем губи од ВБА, Ливерпул не може да се состави со топката 2 утакмици во ПЛ, Вест Хем ги тепа Лестер у гости 2-0, Саутемптон води против Евертон? Ова ме потсеќа на времето кога виган 8 сезони по ред у последни 5 кола играше ко да е All Star тим на европа. Не е местено, онака се дешава :D Баерн ја мести кец у два со последниот, и ред други...

Пошо на Саутемптон му требаат бодови за опстанок, може 1 да се пише последно коло со Сити а? Едно 3-0 има да ги опердашат, ко честитка за титулата?

Штета и за Свонси :place:

Манчестер губи од Брајтон, Тотенхем губи од ВБА, Ливерпул не може да се состави со топката 2 утакмици во ПЛ, Вест Хем ги тепа Лестер у гости 2-0, Саутемптон води против Евертон? Ова ме потсеќа на времето кога виган 8 сезони по ред у последни 5 кола играше ко да е All Star тим на европа. Не е местено, онака се дешава :D Баерн ја мести кец у два со последниот, и ред други...

Пошо на Саутемптон му требаат бодови за опстанок, може 1 да се пише последно коло со Сити а? Едно 3-0 има да ги опердашат, ко честитка за титулата?
Се шинаа од местење последниве кола, немогуче !
Да беше местено ќе земеа бод Стоук, Свонси, Фрајбург, Хамбургер, Волфсбург и други на кои им требаше за опстанок. Овие највеќе беа играни на двојна шанса.

Еве колку е местена Саутемптон. :icon_lol:

дали е нормален судијата бе !? 4 мин дава продолжва плус 2 минути

Sent from my iPhone using Tapatalk

И зошто име е овој бод на Евертон?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom