Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Манчестер губи од Брајтон, Тотенхем губи од ВБА, Ливерпул не може да се состави со топката 2 утакмици во ПЛ, Вест Хем ги тепа Лестер у гости 2-0, Саутемптон води против Евертон? Ова ме потсеќа на времето кога виган 8 сезони по ред у последни 5 кола играше ко да е All Star тим на европа. Не е местено, онака се дешаваАбе секако.
Баерн ја мести кец у два со последниот, и ред други...мршШтета и за Свонси![]()
Манчестер губи од Брајтон, Тотенхем губи од ВБА, Ливерпул не може да се состави со топката 2 утакмици во ПЛ, Вест Хем ги тепа Лестер у гости 2-0, Саутемптон води против Евертон? Ова ме потсеќа на времето кога виган 8 сезони по ред у последни 5 кола играше ко да е All Star тим на европа. Не е местено, онака се дешаваБаерн ја мести кец у два со последниот, и ред други...
Пошо на Саутемптон му требаат бодови за опстанок, може 1 да се пише последно коло со Сити а? Едно 3-0 има да ги опердашат, ко честитка за титулата?
Да беше местено ќе земеа бод Стоук, Свонси, Фрајбург, Хамбургер, Волфсбург и други на кои им требаше за опстанок. Овие највеќе беа играни на двојна шанса.Се шинаа од местење последниве кола, немогуче !