Не биди глуп.Значи до 86та мин. кога Интер имаше 2-1 се беше ок после кога Јуве направи пресврт и заврши 3-2 главна вина имаше судијата,ооок.
Него Спалети испадна најголем јувентино
Имавте 2-1 до 86та мин.сами сте си криви(Спалети) што примивте два гола за пет минути на домашен терен.Не биди глуп.
u pravo e do nekade, spaleti bese edinstven sto napravi SE za da gi vrati u zivot, duri i oni deluvaa ko da se otkazaa od natprevarov, jalovo napagaa do najsramnata izmena vo istorijata na izmenite u fudbalot. Ne pomina minut vreme i mu se udri od glava toa, fakt e deka gi reanimirase on i nikoj drug na krajot od natprevarot, go izvadi najdobriot igrac i stavi invalid na teren, sto mu doaga deka inter bea bez 2ca igraci na terenot.Не биди глуп.
Не лупетај, го мразат комплексашите, за среќа знам многу нормални фанови кои признаваат дека Јувентус е далеку најквалитетна екипа во Италија.Џабе ви е, и титула пак да освоите цел свет ве знае дека сте најгнасен клуб, среќа шо во Торино има и друг калчо клуб па така само вие сте испрдокот на градот, коренот да ви се сотри лоповски!
Ко не имаше барем овде еден доблесен фан да признае или нешто да искоментира за стартот на Пјанич, а цмиздите за стартот на Весино, кој во секој случај и беше санкциониран. Мизерни сте и такви ќе си останите, едини клуб кој или го мразиш од дното на душата или навиваш за него е јувентус, средина нема, неутралност нема..
JUVE MERDA!
Која повеќе пати завршувала во понизок ранг ради местење.Не лупетај, го мразат комплексашите, за среќа знам многу нормални фанови кои признаваат дека Јувентус е далеку најквалитетна екипа во Италија.
Информирај се прво...Која повеќе пати завршувала во понизок ранг ради местење.
не ме цитирај бе пањ еден!!Не лупетај, го мразат комплексашите, за среќа знам многу нормални фанови кои признаваат дека Јувентус е далеку најквалитетна екипа во Италија.
не ме цитирај бе пањ еден!!
Не си ги глеал Наполи сезонава.Еве и сега рака на Албиол.Добро бе момци. Не место јубе. Едноставно судиите грешат кога игра јуве повеќе и тоа е тоа...
Прееска судиите наместија на Болоња чист гол да им поништат, јер со Милан колеги(местачи). Или Милан направиле нешо?
п.с. Сега имаше ситуација каде нафрлена топка го удира Албиол во нога, па се одбива во рака, ама тука нема игра со рака, нели?
Ама тоа со Јуве - Интер беше пенал?
Кога веќе се спомнуваат одлуки.