Јас да ти кажам право, не одам многу по кладионици, не одам ич уствари. Одам на пазар, ама не се љубам со продавачите, онака формално праам муабет, а пријателиве и родниниве претежно ми се од некои кругови, како да ти објаснам, претежно се школувани луѓе. Колку и да звучи Иреално, неам многу познаници од таа багра што го дели мислењево со тебе. Мора да потенцирам дека многу од луѓето што ги знам ги презираат и двајцата.
Е сега, меѓу другото, познавам и програмери, еден зет во поширока фамилија и неколку други на кои сега ми текнува и кои сум сигурен дека во Германија живеат (пошо благосостојба у Фајром нели, као ти шо викаш), а зетов зема стварно некоја добра плата, мада да седнам со него многу поише го пцуе паторот од мене - или поточно ги пцуе и двајцата и тој планира да замине со жена му, која ми е подалечна роднина, ама контактираме.
Многу е битно што „интелектов“ што го прикажуваш САМО во темава (во ниедна друга не пишуваш) не да не е на програмер, туку на нешколуван земјоделец (што е чесна професија, за разлика од тебе). Ти беше баниран долго време, а пред тоа коски оставаше на форумов 24/7 и сакаш да ми кажеш дека некоја будала, газда на приватна фирма би вработил неспособен пацов као тебе за „прилично поголема убава плата“?
Лажи си се себе...
Лажи се и за „благосостојбата“ што сте ја остаиле....да „сте ја остаиле“.
Е ваква економија остаивте...
Прегледај го приврзокот 189777
...и сега барате „каде е плата 500 евра, каде е?“, ко орда неандерталска...
Заев е ќутук, тотално неспособен, нема нишо да опраи, а тоа шо го остаи паторот - тоа го покажува сликата - луѓе завршуваа на кардиологија, со долгови од држава, се исплаќаа меѓу себе со компензации, отвараа нови фирми затоа што постоечките им беа со блокирани сметки, па банкротираа други несреќници. Ебавте мајка сељандури....сеа уште Анѓушев да се допосере и пустиња ќе остане.
Грам срам нема у тебе, што многу збори за количината интелигенција со која располагаш, затоа покушај барем да сфатиш дека не пиеме нафта и добро знаеме кога како било.