Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не дека е успех и за гордеење, ама минатите две 0-0 на Енфилд воопшто не ми личат на лош исход.Пресинг и висока дефанзива линија е самоубиство против ливерпул, го докажа тоа и рома вчера.

Најверојатно е реакција на резултатот Ливерпул-Рома:D.
Бајдвеј, некој спомнуваше дека Манолас е опција за централен за кај нас?
Добар е Манолас не заебавај, со слепци игра позади што сакаш. Ако е за тоа и Ван Дајк е лош играч зошто Ловрен си прави киксови.

Нешто ми текна едно прашање имам...
Кај овие клубовите сите имаат главни виолини во тимовите...
Реал-Роналдо
Барселона-Меси
ПСЖ-Нејмар
Баерн-Рибери и Робен
Јувентус- Дибала
Лпул-Салах до скоро Кутињо
Челзи-Азар
Ме интересира кој е тој или таков вид на играч кај нас?
Пред се за мене тие играчи се како 2ри менаџери, значи најголемиот дел го вршат тие,диктираат темпо и прават акции, а другите им помагаат и работат за нив...
Во поново време такви кај нас беа Роналдо,Тевез и Руни ама друг таков лидер не гледам, може го има, некој околу тоа малку да дообјасни???
Исто ќе надополнам
Лукаку тоа не може да биде од х причини..
Погба може е донесен за тоа ама јавно е ашикуван и линчован од Мурињо а тоа на главните не се прави...
Санчез уште не е докажал ништо...
Сите други се with broken balls by Mourinho...

Има leak од промо видеото за новиот домашен дрес и потврдени се сомнежите, дресот што го покажа алексис ќе е, со црни ситни риги и црни шорцови+плус тиндер ни е arm sponsor, исто ко на сити шо им е.

Плавиот е супер ако е оној што се врти по скиците само нека не ми ставаат патерни на него, нека биде еднобоен

Плавиот е супер ако е оној што се врти по скиците само нека не ми ставаат патерни на него, нека биде еднобоен

Ќе има бочно црни патерни како што беа белите во ланскиот домашен дрес.

Малку офф топик од моменталните случувања. Еден текст од ФБ страната Куцамо на врата заборављених асова.
Последната реченица е најјака. :D

-Рој Кин-
Фудбалер ком се извинеш ако он погреши нешто. Зајебанији од спавања поред отвореног прозора без покривача. Да је тендер, политичари не би смели да га пониште.
Након стотине туча и повраћања на јавним местима, аматерски боксер, ирски Бода Танасијевић Тајсон (доживотно) решио је да завлада великим зеленим рингом.
Није добро почело за њега, али био је упоран, преко клуба у домовини кренуо је да се челичи у Нотингем форесту. Његове сјајне партије запале су за око великог Сер Алекс Фергусона, који га је довео за тада рекордних нешто испод 4 милке, суму коју данас не би ни МК Донс прихватио за свог голмана, јер су преценили играче.
Фајтер на терену, има муда да се побије и са грмаљем од два метра. Прави лидер, има свако страхопоштовање од својих саиграча. У свлачионици набо Хањцеа док је играо за Манчу. Тукао се и са Шмајхелом ког је набо главом, али и са комплетним тимом Челсија. Толики је био психо да је норвешког фудбалера Халанда у једном мечу са Лидсом, који га је повредио а потом назвао симулантом чекао пар сезона како би му вратио то "симулирање" лигамената и тако га послао у инвалидску пензију.
Рекордер Јунајтеда као капитен са највише трофеја.
Од индивидуалних награда - рекордер са највише црвених картона и дан данас у историји Премијер лиге.
Тип фудбалера ког на термину не знаш дал је горе изабрати да игра у твом тиму или против тебе.

De Gea started, and although the game ended 3-3, his reputation was enhanced by an extraordinary save to repel Juan Mata's free-kick in stoppage time. 'It might have been the defining moment of my United career. From there, it got better and better. Juan is still p***** off about that one.

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo.../David-Gea-incredible-journey-best-world.html

4B9EFDF800000578-5665849-image-a-27_1524852379927.jpg

De Gea started, and although the game ended 3-3, his reputation was enhanced by an extraordinary save to repel Juan Mata's free-kick in stoppage time. 'It might have been the defining moment of my United career. From there, it got better and better. Juan is still p***** off about that one.

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo.../David-Gea-incredible-journey-best-world.html

4B9EFDF800000578-5665849-image-a-27_1524852379927.jpg
Мене многу ме погаѓа фактот што исто мислење со тие пандити во поглед на оцрнување на ДДГ делеше и пола фан клуб. И мило ми е што Фергусон му пререкол на Невил дека кине зелени, не мора да значи дека ако кажал тој или Сколс или Фердинанд дека е жива вистина, макар што колку и да звучи смешно, Фердинанд досега прикажува најголема кадарност за фудбалот.

Одма по најсмешната изјава што ја имаше Педи Беркли дека ДДГ е Еурељо Гомеш со рефлекси ми е таа на Џејми Реднап дека Шчесни со лидерството во Арсенал покажал таа сезона дека е маж а ДДГ дека е тинејџер. (y) (y) (y)

Жозе дава хинт дека следна сезона можно е да имаме Бразилец во тимот.

‘I worked with Brazilian players in every team I coached, and I enjoyed a lot. Who knows we can have a Brazilian in the squad next year. I don’t believe it will be Willian, because Chelsea won’t make it possible.’

А веќе во изминатиот период се поврзувавме со Фред од Шахтјор, Јоргињо од Наполи и Алекс Сандро од Јуве. Сите се одлични играчи и добро би ни легнале на тимот според мене.

Можеби ќе не изненади и со Нејмар :vozbud:

Соареш од Саутемптон се збори од неколку извори, Каслс, Лакхрст. Исто и еден млад турчин од Германија, му го заборавив името.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom