Не дека е успех и за гордеење, ама минатите две 0-0 на Енфилд воопшто не ми личат на лош исход.Пресинг и висока дефанзива линија е самоубиство против ливерпул, го докажа тоа и рома вчера.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар е Манолас не заебавај, со слепци игра позади што сакаш. Ако е за тоа и Ван Дајк е лош играч зошто Ловрен си прави киксови.Најверојатно е реакција на резултатот Ливерпул-Рома.
Бајдвеј, некој спомнуваше дека Манолас е опција за централен за кај нас?
Плавиот е супер ако е оној што се врти по скиците само нека не ми ставаат патерни на него, нека биде еднобоен

Мене многу ме погаѓа фактот што исто мислење со тие пандити во поглед на оцрнување на ДДГ делеше и пола фан клуб. И мило ми е што Фергусон му пререкол на Невил дека кине зелени, не мора да значи дека ако кажал тој или Сколс или Фердинанд дека е жива вистина, макар што колку и да звучи смешно, Фердинанд досега прикажува најголема кадарност за фудбалот.De Gea started, and although the game ended 3-3, his reputation was enhanced by an extraordinary save to repel Juan Mata's free-kick in stoppage time. 'It might have been the defining moment of my United career. From there, it got better and better. Juan is still p***** off about that one.
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo.../David-Gea-incredible-journey-best-world.html
![]()
Мурињо се по список за тие проклети две утакмици ...дебил !!!Монтела избркан од Севиља, бидејки ги нема победено последните 9 натпревариМурињо се по список за тие проклети две утакмици ...