Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој у фаца ми личи на една форумџика.whatto waiting for avengers infinity war
![]()
Avengers: Infinity War (2018) - IMDb
Rating: 9.5/10 - 3,745 votes
OK
90% од луѓето кога читаат 90% од твоите постови?

Се надевам и сериите ќе му ги ѕирнеш, посебно Шоуто на Лери Сендерс, уште поише да го осетиш генијалното, зашо стварно е гениј55. The zen diaries of Garry Shandling (2018) - 10/10 Документарецов беше стварно добро скоцкан.
Гери можел да има само малце подобар ракопис, едвај разбирав некои делови.Супер комплексен човек, гениј, па ваљда тоа едното оди со другото заедно.
![]()
Некој дали знае дали и уште колку ќе се снимаат филмови од стрипови у холивуд, и кога ќе се вратат на нормални ствари зошто не потекоа у задни 10 год ?
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Некој дали знае дали и уште колку ќе се снимаат филмови од стрипови у холивуд, и кога ќе се вратат на нормални ствари зошто не потекоа у задни 10 год ?
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Бижутерија од драма, какви што има 1000 други, просечни 6ки, едвај некоја 7ца, добива 9ка.55. Mr. Nobody 2009 ★★★
56. Jurassic World 2015 ★★★½
57. Kiss Me Deadly 1955 ★★★★
Април:
58. The Game 1997 ★★★★½
59. Seven Psychopaths 2012 ★★★★
60. Everybody’s Fine 2009 ★★★★½
Од Mr. Nobody изгледа очекував повеќе и едвај го догледав. Ме изгњави некако.Овој последниов ме умре од плачење, може и затоа му дадов повеќе ѕвездички, а таман реков одамна не сум плачела за филм иии...
![]()
Помија > драмите и комедиите у кои глуми Де Ниро колку да се дешаа нешто у задњава декада or so.Јас да сум ко неа ќе ве проколнам помија цел живот да јадите.