UEFA Champions League 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kaков бе пантер, па Баерн единствениот гол го даде по негова грешка заради лошо позиционирање.

А колку топки одбрани ? 3 - 4 шанси сигурно скина Навас вечерва како ништо, јбг не е робот све да одбрани се дешаваат грешки

Sent from my iPhone using Tapatalk

62 min riberi vo kadar, faten za kolenici i jazikot do zemja , 20 min 2 igraci sami se povreduvaat , kae deckoto so kladbite so davase koeficienti , ovoj baern sostaven od penzioneri moze da lomi vo selskata liga i ekipi ko besiktas duri i so sevilja bea ziv ocaj denes imaja nekoja jalova igra koja da ne im e onoj mesecar vo real nemase ni gol da dadat , real si tepa prv pat posteno i toa ne so nekoja igra ali ipak pokonkreten deluvase koga imaa topka imaa kakva takva zavrsnica ete toa na benzema trebase da e 1-3 . na baern mu treba ocajno sveza krv i mladi igraci ovoj baern e penzionerski klub.
Riberi ko da postel ramazanski posti, pustil jazik do kolena ko da trca na Sahara. Poumoren igrac nesum videl odamna.

Реал ми де чини дека се спремни уште 50 минути да изиграат.
Каква физичка спремност - неверојатно. Воспоставија нови стандарди у фудбалот пред се на физички план, и тука нема дилеми. Машини, цврстина, брзина, снага, помалце знаат да бидат и груби...
По самата конституција и градба им се глеа дека душата им ја вадат на тренинзи. Порано се знаеше, сидорф и занети беа едини што имаа билдерски квадрицепс - али овие цел тим се такви у пм, дури и модрич од мекушар у тотенхем го направија машинерија... а пак кога ги видам милер, рибери и робен со тоа детските ноџиња, да ги сожали чоек, ко трето-оделенци.

Јас не знам дали иста утакмица сме гледале со многумина од овде.ИМАЛ СРЕЌА РЕАЛ,ти се чини правиме мауебт за онај Баерн од пред 5 години.Колку здрави шанси створи Баерн,а колку Реал?
И тие шансиве што испаднаа како чисти за баерн беа ко несакајќи створени.Немаа никаков притисок.Па видете бе Ливерпул каков фудбал играше вчера,в гол ги пикна.Така играше Баерн до пред некоја година,а споредете го тоа со вечерашново.

Реал ми де чини дека се спремни уште 50 минути да изиграат.
Каква физичка спремност - неверојатно. Воспоставија нови стандарди у фудбалот пред се на физички план, и тука нема дилеми. Машини, цврстина, брзина, снага, помалце знаат да бидат и груби...
По самата конституција и градба им се глеа дека душата им ја вадат на тренинзи. Порано се знаеше, сидорф и занети беа едини што имаа билдерски квадрицепс - али овие цел тим се такви у пм, дури и модрич од мекушар у тотенхем го направија машинерија... а пак кога ги видам милер, рибери и робен со тоа детските ноџиња, да ги сожали чоек, ко трето-оделенци.

Васкез и Модрич се салфетки не зафркавај [emoji38] све имат само градба немат

Јас не знам дали иста утакмица сме гледале со многумина од овде.ИМАЛ СРЕЌА РЕАЛ,ти се чини правиме мауебт за онај Баерн од пред 5 години.Колку здрави шанси створи Баерн,а колку Реал?
И тие шансиве што испаднаа како чисти за баерн беа ко несакајќи створени.Немаа никаков притисок.Па видете бе Ливерпул каков фудбал играше вчера,в гол ги пикна.Така играше Баерн до пред некоја година,а споредете го тоа со вечерашново.
Без 5 првотимци толку се може... Ноер, Алаба, Боатенг, Видал, Робен. Башка додај го тука и Коман (немаше кој да го замени Робен). Одземи му на Ливер 5 првотимци па нека пикне некој в гол. И тоа правиш споредба Реал и Рома..
Еве ќе ти кажам 5 ЗДРАВИ шанси, а ти биди реален и признај дали беа или не.
1. Голот
2. Рибери сам 1 на 1 му избега од нозе топката.
3. Левандовски 88ма минута 1 на 1, 10 метри од статива шутна.
4. Рибери кога шутна на прва статива (одбрана Кејлор), иако порезонски му беше во другиот агол кој што беше целосно отворен да шутира.
5. Левандовски со глава прво полувреме (шут по средина во Навас), нз која минута беше.
А уште колку ситуации имаше плеткање пред линија.. Јуве на Бернабе имаше 3 вакви шанси здрви 3 гола.
Најмалце реми заслужи Баерн, бидете реални. Нз што очекувавте, мене и со волку ме изненадија. Земајќи предвид без кои играчи играа денес.

Ги немавме Баерн гледано оваа сезона против сериозен противник, Бешикташ и Севиља не се мерило, пишав и претходно против појаките екипи и во бундесот покажаа слабости на моменти ама не залажаа последните резултати со по 5 голаа разлика, сепак ова не е Келн или Хановер, колку смирено си изиграа Реал, бравос, Баерн почна да игра фудбал од кога го прими вториот гол оти ништо не му остана освен да напаѓа за да израмни, тука Реал требаше од контри да искористи ама џабе простор за контри кога напред е дрвото Бензема

^
^
Уште една добра шанса имаа, у 1ва минута беше кога Левандовски од страна му ја крена на Милер, само овој лошо ја зафати, иначе левата страна на голот на Реал беше празна.

Не изиграле Баерн ништо а беа без 5 првотимци и створија неколку добри шанси што ако ги погодеа сега друг муабет ќе се правеше.
Не знам кои биле очекувањата ама тоа ти е како да очекуваш Реал да го издоминира Баерн а да се без Кејлор, Рамос, Марсело, Касемиро, Асенсио и еве Коман нека биде Васкез.

Одземете 5 првотимци од било кој тим и ќе видите на што ќе личи. Баерн сосема солидно си изигра во случајов.

Сакате да кажете дека Баерн играше некој добар фудбал?Тие шанси што ги створи беа поради тоа што Зидан им ја препушти играта,а не оти беа надмоќни.
Голот на Баерн беше грешка на голманот,не беше 100% шанса.Повеќе таа на Рибери беше 100% шанса отколку голот.Од Рибери само еден шут го сметам за шанса, и тоа итаа не беше некоја си 100% шанса оти имаше блок пред него.
Не дека требаше да тепа Реал,ама не заслужи ни Баерн.Нерешено ќе беше најфер.Ама при вакква неигра реално нема зошто да жалеме за било кој и да изгубеше.Може да е жално да изгуби тим со судиска помош за другиот,или пак онака како Тотхам против Јуве.Максимално надигрување и ги овенаа во 5минути.

Сакате да кажете дека Баерн играше некој добар фудбал?Тие шанси што ги створи беа поради тоа што Зидан им ја препушти играта,а не оти беа надмоќни.
Голот на Баерн беше грешка на голманот,не беше 100% шанса.
3 на 2 беа контра, Рибери чекаше сам на втора статива, отиде Кејлор пас да затвара и остави празен простор.
Затоа на Марсело голот каква шанса беше... Зицер :) Голот на Асенсио па да не праиме муабет. Уиграно на тренинг, Рафиња - Васкез - Асенсио.
Убиствена тројка, само што овој првиов, играч на Баерн е ама нема врска. Не беше тоа грешка на Рафиња, ама затоа голот на Баерн беше грешка на Кејлор :D

Епа тоа ти кажувам,отепан вс отепан играа.Нема што да жалиме за кој и да испадни.Да изиграше некој утакмица ипол и да изгубеше ајде да се потресуваме.Еве како пример ти ги дадов Тотхам вс Јуве.Ептен ги надиграа и во двата меча па испаднаа.

Овие од циганскиот фан клуб уште неможат да се помират со фактот дека се класа подоле од европскиот крем.
А, замисли тој цигански клуб кој е класа подоле од европскиот крем, ве пердаши кога ќе стигне, ви дава по 3, 4 (некогаш не многу одамна и 6) гола на вашиот стадион и ви бега 20 бода во Ла Лига. Освојува титула на 5 кола до крајот на првенството и за 2 кола твоите миленици во бели дресови ќе треба да прават пасиљо (guard of honour, за англичаните).
Ама битно тие се цигански клуб од пониска класа, а вие сте бела буржоазија.

Екипа која се` уште игра со Рафиња, Милер, Рибери и Робен не заслужува финале и додај го преценетиот Хумелс. Имаа среќа што им се паднаа екипи како Бешикташ и Севиља, па стигнаа подалеку.
Важно 100 гола им дадоа на Дортмунд и Леверкузен.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Како бе Бааерн бил подобар и немал среќа, па еден момент неможеа саглам топка да изнесат додека Реал си одигра рутинирано како да игра со Леванте, Рибери неможе да стои а цела игра се заснова преку неговите пробиви што од тие излезе некоја случајна шанса по некој каранбол во 16 метри

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom