UEFA Champions League 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
62 min riberi vo kadar, faten za kolenici i jazikot do zemja , 20 min 2 igraci sami se povreduvaat , kae deckoto so kladbite so davase koeficienti , ovoj baern sostaven od penzioneri moze da lomi vo selskata liga i ekipi ko besiktas duri i so sevilja bea ziv ocaj denes imaja nekoja jalova igra koja da ne im e onoj mesecar vo real nemase ni gol da dadat , real si tepa prv pat posteno i toa ne so nekoja igra ali ipak pokonkreten deluvase koga imaa topka imaa kakva takva zavrsnica ete toa na benzema trebase da e 1-3 . na baern mu treba ocajno sveza krv i mladi igraci ovoj baern e penzionerski klub.

Сега пак ќе ги нема цела недела овие тројцата фанови на моќниот Баерн (n)

баерн не е екипа за одпишување на 1-2, а реал не е екипа што е способна да одигра добар натпревар со оваа форма на домашен терен, така да реваншот ќе има пак добар фудбал

Во 2018та со Робен и Рибери ЛШ ќе освојувале.Немој да ме јебеш.РемонТ.

Тоа е данокот кој се плаќа кога играш во однапред освоена и неквалитетна лига, плус управата на Баерн не знам до кога мисли да ги чува Робен и Рибери во тимот. Мислам ок е се, легенди се на тимот, ама не може вечно да играат прва постава и играта да зависи од нив. Одамна го немам гледано Баерн толку немоќен дома, безидеен... Имаше малку среќа Реал, можеше Баерн да даде гол за 2-0, имаа 2-3 шанси, ама не дадоа и одма стигна казната преку Марсело. Тоа е моќта на Реал, и они изиграа доста бледо и млитаво ама си ги искористија шансите и одат во Мадрид со 1 гол предност.

Роналдо за она што се лигавеше дека не ја удрил со рака би го избркал од Мадрид ко град, не само од Реал, какво лигле ццц.

Настрана играта вечерва, имаа шанси Баерн ама Навас е голманиште и кога ќе му е денот нема жива сила шо ќе го совлада, пантер имаа вечерва Реал на голот, едноставно топката нејќеше да влези в гол еден куп шанси изнапромаши Рибери само. Е сега тука е проблемот, немаше кој да го замени од клупа, во нормални околности и во било кок друг клуб после онакви шанси поебани ќе влезеше некој од клупа и ќе сменеше нешто, како можи бе клуб како Баерн да нема резервен офанзивен играч кој ќе направи разлика на теренот, имаа таков, Даглас Коста и го шитнаа, а од друга страна му продолжуваат договор на старците Робери, менаџирање нула. На полувреме ја гледам клупата на Баерн и клупата на Реал ми се стемни, Сандро Вагнер, Толисо к.. се треси ни еден играч офанзивен ни едно крило резерва. Барнли има повеќе опции во нападот од Баерн.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Би се сложил со Стек не можеш да играш на крила со играчи кои не можат ни желка да престигнат, да не зборуваме за центаршутевите, катастрофа. Што се однесува до Реал имаше среќа овие да потрошат три измени на повредени играчи плус имаат два-три повредени клучни играчи, а и имаа среќа од две стопостотни шанси да дадат гол. И секако циганисувањето на Роналдо не беше за црвен, него за доживотен бан од фудбал. Може да освои милион златни топки, ама со такво однесување засекогаш ке остане омразен кај дел од неутралните навивачи. И уште едно нели требаше Рамос да добие уште еден натпревар, бидејќи се појави на клупата за резерви против Јувентус?

ako ne se desi cudo liverpl - real finale , baern imase nekolku polu sansi pretezno po prekin i taa na riberi real ja imase najzrelata taa na benzema za 1-3

Мислеше дека поголема брука од тој да изгубиш ЛШ титулу на свој терен у финале нема да има ама имало. Али ако, кд ќе ми текне на ликови како Стелта што ни ги отечуев муда на форум за Баерн како е велесила неможеш да не ти е слатко кд ќе се губив на свој терен овакој. Ај сиктер тамо у Германију, тепајте си Дармштад и слични екипе и нека ве величав како сте најаки :D

Раштиман е Баерн и само благодарение на Јуп некако ја врват годината. Лигата моментално е очајна и без тренер би ја освоиле. Тоа што еден период играа слабо беше за да го шитнат Анџелоти. Вгодина со Ковач и престарените Робен и Рибери не знам како ќе биде. За лигата можеби пак ќе биде доволно ама не повеќе во ЛШ. Годинава малце и среќа имаа со противниците па стасаа до полуфинале.

Би се сложил со Стек не можеш да играш на крила со играчи кои не можат ни желка да престигнат, да не зборуваме за центаршутевите, катастрофа. Што се однесува до Реал имаше среќа овие да потрошат три измени на повредени играчи плус имаат два-три повредени клучни играчи, а и имаа среќа од две стопостотни шанси да дадат гол. И секако циганисувањето на Роналдо не беше за црвен, него за доживотен бан од фудбал. Може да освои милион златни топки, ама со такво однесување засекогаш ке остане омразен кај дел од неутралните навивачи. И уште едно нели требаше Рамос да добие уште еден натпревар, бидејќи се појави на клупата за резерви против Јувентус?

Kaков бе пантер, па Баерн единствениот гол го даде по негова грешка заради лошо позиционирање.

Среќата е многу голем фактор во ЛШ, ама и за да те прати треба да си храбар. Немаат константен тим за во Лигата веќе долги години ама затоа во ЛШ знаат како.
Не се за отпишување Баерн ќе нападнат со сите сили во Мадрид, ама мислам дека овој пат Реал нема да се изглупира пак какл со Јуве.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom