НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Одлична работа вршат Индијана со високите играчи против Кливленд вечерва, константно се гура топката на Сабонис, Тарнер и Јанг пошо Кливленд презема во одбрана цело време. Сабонис мислам дека има 12 поени веќе, повторно игра страва меч. Леброн сам игра, 18 поени до сега, ќе мора и другите да проработат ако сакаат да добијат.

На цел тим им се здрвија рацеве.Оладипо цела сезона беше на ниво а сеа се посери последниве утакмици.Малце од малце шутот да им оди на Индиана ќе има интересна завршница.

Туѓ срам ме изеде за Оладипо на утакмицава.Не знам кој кур тој зеде да ја решава и то со онаков бездушен влез.

КРАЛ! Еден, единствен. Го лепи Оладипо на 4 секунди до крај, следен напад тројка.
У фаца и на судии и на се (како можеа таков аут да не видат во претпоследниот напад на Кавс, уште не ми е јасно).
Немам коментар за сезонава на човеков. Страшен левел, страшен!

Не е реален, ама имаше goaltend на „блокот“. Прво удира обрач. (не дека мења нешто)

Не е реален, ама имаше goaltend на „блокот“. Прво удира обрач. (не дека мења нешто)
И мене сомнителна ми изглеаше таа ситуација, исто како и аутот кога му ја изби Јанг топката во претходниот напад.
Ама мислам дека ако не досудат судиите ништо, немаат право да гледаат снимка. Само ако досудеа аут, или гоалтенд во следната ситуација, можат да гледаат.. Ако не сум грешка.

И ова. Кавс немаа постигнато поен од игра 7 минути и 20 секунди, (не ми се верува шо гледав) до тројкава на Брон. Секоја можна утакмица истата безидејност во последните напади.[DOUBLEPOST=1524707811][/DOUBLEPOST]15/15 слободни Бронко :pos:.

Okc neka se rasformiraat, sramota e ova sto go igraat

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom