Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
посетил ли некој publicbet кладилници како се со коефициенти?

Ova mislam deka ke bide eden od najlesenite pogodeni tipovi do sea vo Playoffot.

Westbrook 26.5+ 1.90
Klucna utakmica vecerva pomegju Juta i Oklahoma.
Najbitna utakmica za Oklahoma, ako izgubat gotovo e za niv. Ednostavno Westbrook mora da odi over.
1 na 1 nemoze nikoj od Juta da go cuva.
Iako Gobert i Favors se odlicni pod kos, iako ne e seuste vo beast mode, ne go gledam nikako na ispod 30poeni vecerva.

За утре око ми фаќа:

Баутиста-Карловиќ 1
Лопез-Лајовиќ 1
Рублев-Јазири 1

Bautista i Rubljo mozhe, ama Lopez nekako mi smrdi shoznam..[DOUBLEPOST=1524521315][/DOUBLEPOST]
mozhe i Sousa, Cuevas i Gofin da se izigraat. Sho vikash ?
Лајовиќ е дупе периодов бе :D
Дупка беше против Новак, а денеска се мачеше со 20 годишен некој со вајлд карта..

А реално на вакви рандом турнири ништо нема сигурно за кладење и секад се погодуваат изненадувања на старт

Од овие твоиве...па искрено и мене ми фатија око али се решив за овие триве погоре.

Гофан го планирав ама не вреди за квотата, плус пред 2 години Гранољерс го има тепано во Монте Карло. Денеска Гранољерс одигра одлично па затоа решив да не го играм Гофан, не вреди за квотата а и не е во јака форма.

Куевас исто. Манарино не е наивен, а Куевас годинава некако ми е ептен потпросечен од тоа што може.. На земја годинава има скор 5-4. Ко за споредба лани ова време имаше скор на земја од 6-4. (што и не е огромна разлика али ипак) Лани изгуби од Качанов тука во прв меч така да.. не се знае секако со Манарино никад, во тапа форма е али ја ќе го избегавм Куевас годинава :D

За Соуса...па...може. Интересна утакмица е, вреди за квотата, плус во солидна форма е Соуса.Противникот муе челинџер ниво играч така да..
Сега на мисла ме стави дали да го додадам Соузава :D Ваљда нема, за да си паднам ради првично мислење :D

Сабаленка 1.60.
Играа пред 2 недели на земја, дури 4 гема освои Херцог. Во подем е Сабаленка и игра добро на сите подлоги.

Сабаленка 1.60.
Играа пред 2 недели на земја, дури 4 гема освои Херцог. Во подем е Сабаленка и игра добро на сите подлоги.
Pazi zaso doaga od fed cup kade igrase hard indoor a sea zemja outdoor. Mada sekako ok e tipot.

добиено од божиновскааа по смс типови
Донкастер-Блебурн 2-2
Ливерпул - Рома х-1

страницата на спортлајф не работи,да не е хакната

Potfrla deneska. Mnogu slabo..
Катастрофа невидена. Вториот сет го имаше, не искористи сет топка, смеч промаши.
Следниот гем 3 дупли...
Ја разнесе пред 2 недели, денес 2-0 губи. Женски менталитет :)

Ливерпул - Рома број на корнери 10+ во златна копачка.
Ако паднат 10 корнери добитен треба да сум така? Или 11 ми требаат?

Ливерпул - Рома број на корнери 10+ во златна копачка.
Ако паднат 10 корнери добитен треба да сум така? Или 11 ми требаат?
dobiten ke si, drugata opcija ko sto gledas e do 9 korni.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom