Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ја играв Ј.Вилстерман - Сукре 4+,уште неа ја чекав и сега 7-0 полувреме завршуе и утакмицата ја прекинуваат како ќе се рачуна во златна копачка знае некој ?

Ја играв Ј.Вилстерман - Сукре 4+,уште неа ја чекав и сега 7-0 полувреме завршуе и утакмицата ја прекинуваат како ќе се рачуна во златна копачка знае некој ?
1 квота ако не се одигра во рок од 72 часа.

Па нели на 7-0 службена се смета.:icon_lol::vozbud:

Everton, Frosinone, Kiel, Antwerp i Ajacio, site gg na 100tka

Касно го видов ова, иначе ќе го препишев. Докторски :pivo2:
Уште да не ја земеше Брондби во 45та... 4 гола паднаа у прво.
Ама имав и систем на друго
3/5 Лацио, Бешикташ, Брондби, Псж, Митиланд. Со 3 фатени 2300 земав, да ја даеше и Брондби 9000..

aj za vecer nesto neka trepka

fudbal
Frosinone Empoli Xprvo (2.06)
Kiel Nurnberg Xprvo (2.16)

Rakomet
Cocks Grifk T1 31.5- (1.85)

Bejzbol
Texas Oakland 2 (1.70)
so srekja

Уште да не ја земеше Брондби во 45та... 4 гола паднаа у прво.
Ама имав и систем на друго
3/5 Лацио, Бешикташ, Брондби, Псж, Митиланд. Со 3 фатени 2300 земав, да ја даеше и Брондби 9000..
Бреј не приметив дека паднаа 45535353 голови у прво :sramezliv:

1 квота ако не се одигра во рок од 72 часа.

Завршена 7-0 ја пишува од 46 минута,па и по твитер ги барав Вилстерман со 6 играчи останале гостите а со 10 почнале :D Е ако ми ја рачунаат како службена 3-0 пожар на кладилницата само....

Завршена 7-0 ја пишува од 46 минута,па и по твитер ги барав Вилстерман со 6 играчи останале гостите а со 10 почнале :D Е ако ми ја рачунаат како службена 3-0 пожар на кладилницата само....

Во моцарт ако ја имаш добитен ти е типот.

Иначе истите тимови пред неколку години во истата ситуација со помалце играчи останаја.

Последно уредено:
За вечер:

Нинберг - било кога Х
Атлетик Билбао 0-2

https://proitf.blogabet.com/ Eве ви човек како прај уба пара на ИТФ кај што повеќето тука мислат дека се мести премногу итн.Ама многу солен е 85 евра месецот.

Патем еве ви за утре утакмица.

Ниорт-Ајачио Х 3.00

Значи нема никаква анализа му одговара Х е сега на нив е дали ќе изиграт Х или..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom