Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ке крца ли сала?! :D Победа против металски завод би била фина :)

Kaко су без капитена и трењера може да ги истресемо за сви неправде кои се десива овија година

Абе могуќе ли е до толко да е плачипичка стојановски, затој цел живот си преседе у мзт и не направи некоју кариеру, иначе трењер на металски завод е стварно фер човек, надам се дек ке направи добру кариеру. И још едно - до толко ли смо сељачана народ па да ме туширав и на утакмицу, не пљукајте мајку му, нема ништо сс тој да постигнете

Сс победу против Охрид сга дефинитивно идемо у плеј офф:D

Abe mi tamn se razigrasmo ono kraj na prvenstvo....

Дефинитивно заслужимо да играмо финале, ама проклети киксови против Фени, Карпош, Пелистер, мзт, Раднички, Охрид. Штета што изгледа ке се распадне све на крај на сезону пошто хер градоначаник изгледа нема намеру да улага новац, а бш ми прирасна уз срце овј тим сс овога трењера :place::place::place:

Штета што сала не е пуна за овј тим. Дефинитивно заслужисва сс игру и борбу, па ќе кажу чуда правимо овуј сезону сс 6-7 играча и Петровиќа. Да се надамо на изненаѓење против Работнички :D

Ако земемо едну дома сс Работнички добро е тој е максимум на овј полу тим реално. Много работе се издешавава за да се пуни сала. Тим заслужуе и трење управа никако и најмалко су заслужни за све овој , едноставно поклопива ги се коцке.

Zorane - vrati seeeee
Jos uvek Cic si ide na utakmice...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom