Фан клуб - РК Вардар

Одлично идеше играта преку пиќер, се изнадаваа голиви, Столе ако не се лажам имаше 6 од 6. Освен добрата одбрана де факто у напад го победија Кил преку играта со пиќер. Од страничните бекови и крила многу слабо голови, што уште повеќе дава тежина на победава.
Криштопанс во одбрана не беше лош али у напад скоро никаков ќар. Не ми е јасно како може таква снага да шутира како да има 50 кила, па Зарабец со 60 кила ќе извади 5 пати посилен шут од киклопов.

Во недела на крај слагам на терен и има да го отпукам киклопов Винчек па 100 години затвор да лежам. Абе низ ѕид ако треба ќе поминам фаца киклопска има да му ебам

Од бекови со ѓаволско топче да шутираа, Ландин ќе одбранеше.
За ова беа спремни тие уште пред да тргнат, затоа се форсираше игра преку пикер.

Да букираме карти или да не праиме малери уште од сега ? :D

Германците играат до последна секунда, германски менталитет HEHHEEHHEEHEHEHEHEHEHEH EHEHE HEH EH HEH EHEHHHHHHHHHHHHHHHH Hhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhHHHhhhhhHhhhHhHhHhhhhhHhhhhhhhhhhHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhHHH

Смее Столе вечер да пие едно пиво? За другар прашувам.
Па шо, не се пронајдов многу во ова. Хумор на ниво то е. Иначе јас сум против тоа да пие, нека изеде пита бурек и едно прасе шо кур. Секако го може тоа.

Големо БРАВО за момците за победата денес! Да се одерат зебрите на нивен терен никогаш и за никого не е лесно, без разлика во каква моментална форма е Кил. Башка што се во форма и газат последниве 2 месеци. Се потврди дека подвижните пикери се пеницилинот за 3-2-1 одбрана, покрај интелигентен плеј, а Столе и Мораеш денес беа на максимум. По 5 гола двајцата, плус изнудени пенали и по некој промашен зицер (Мораеш) значи дека најголем дел од нападите завршуваа преку пикер. Кога почнаа да паѓаат во второ кај никој немаше паника или нелогичен потег, сепак не сме Пик Сегед него шампиони :)
Далеку од тоа дека се е решено или дека ќе биде полесно во недела, ама со Раул на клупа и со шампионски менталитет и пристап на терен не треба да стравуваме за пласман на Ф4.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom