Незнам кој дел од постот не ми го свати за да мислиш дека малку не сум објективен? Па ова ти што ми го кажуваш претежно важи за вас, еве конкретно за тебе, ти колку пати срамежливо ги влечеш работите во корист на јувентус кога се работи за дискутабилна ситуација, пенал или офсајд, и кај тебе па секогаш постои едно 'али' кога е во прашање да признаеш судиска грешка во корист на јувентус или каде што е оштетен противникот на јуве.
Јас убаво се изјаснив, црвен можеше комотно да добие. Останатиот дел од муабетот и тоа 'али' е за констатацијата лацијалите дека секогаш биле оштетени во Дерби и дека секогаш се судело во корист на Рома. Јас тогаш ког сум се жалел за судиски одлуки во корист на лацио прашање е дали тие си признале вака како мене.
Затоа молим те не ми наметнувај дека срамежливо ми се губи објективноста, нешто што вие го користите во пракса, тука кога дискутираме судиски грешки, иронично е ти да ми го кажуваш тоа.
Ете, јас си признав дека имало црвен, натака муабетот е друг на тема лацио често оштетуван во дерби со рома, нешто што го сега наметнуваат фановите на лацио и што нема врска со твоето прашање кое ми го постави, дали имало пенал.. али еве запамти, за брзо време ќе дојде обратна ситуација, па осети си се ти самиот како и накај ја тераш и извртуваш дискусијата ако се работи за судиска грешка во корист на јуве
@true blue да не ти посебно реплицирам, ете читај,немам никаков аргумент за тоа дали е црвен или не, муабетот е што лацијалите плачат секогаш биле оштетени во дербито со Рома