Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 јануари 2015
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.249
Razocarani deckive ne mu se smenal status od intervju 2017 ....a nie grevovi od 2014 sto I zaboravivme kako izgledase intervjuto sto da pravime :)
бате АМАН веке таквите ко тебе от 2013/2014 ако стварно ви гори под нозе,,ОДЕТЕ НА ШАЛТЕР ВО СОФИЈАТА ЛИЧНО И ПЕРСОНАЛНО ПРАШАЈТЕСИ не можно толку чекање,,вие или сте добиле или ве одбиле(прекратиле) пријатно,среќно[DOUBLEPOST=1524042317][/DOUBLEPOST]фатиго пуштиго АМАН пријателе што е ова бе на сите му се сменија статусите јас моево сеуште истото па истото "заинтересирани институции бла бла бла" можеби имаш некоја конекција во министерството па ако знаеш да ги гледаш бријчињава кажими барем от прилика когај промена да очекувам,поздрав до всички и среќно на всички хора

Последно уредено:
Член од
3 мај 2017
Мислења
251
Поени од реакции
171
Точноо десет месеци на проверка от вицепрезидентот, со взходјашт потекло, i cant wait anymore. Иначе, имам ли право да си ги повлечам документите?

Член од
14 јули 2017
Мислења
145
Поени од реакции
384
Точноо десет месеци на проверка от вицепрезидентот, со взходјашт потекло, i cant wait anymore. Иначе, имам ли право да си ги повлечам документите?
Ne prasuj gluposti I ne razmisluvaj taka pocekaj uste malku kje zemes ne se razocaruvaj, znam kakvo ti e cuvstvoto da ne komentiram ponatamu so I kako ist slucaj sum I jas ama kje docekame strpi se brat

Член од
3 мај 2017
Мислења
251
Поени од реакции
171
Ne prasuj gluposti I ne razmisluvaj taka pocekaj uste malku kje zemes ne se razocaruvaj, znam kakvo ti e cuvstvoto da ne komentiram ponatamu so I kako ist slucaj sum I jas ama kje docekame strpi se brat
Пфф, невидена неажурност во начинот на работа и да, невидена лотарија за издавање државјанство. Некои преписки со сметкопотврди минуваат, некои преписки заради институционална неусогласеност ги заглибуваат па и да си роден у Бугарија а не предци и родители да имаш Бугари. Се зависи од периодот кој ќе те фати, да не речам на која нога ќе станат.

Член од
6 февруари 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
874
Многу гајле ти за сите бе...цццц

Па затоа ми се смачи, сега сум релаксиран, од една страна не знаев што ќе се случува а од друга не должам никому да се замарам.
Слушам гума ти се дупнала на камионот. Сега тешко нас тука на форумов. Ќе не гњавиш 24/10:lolzz::lolzz:

Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
Слушам гума ти се дупнала на камионот. Сега тешко нас тука на форумов. Ќе не гњавиш 24/10:lolzz::lolzz:
Последната гума кога се дупна, направив еден што се обидува да е интересен на форумот

Член од
30 септември 2015
Мислења
323
Поени од реакции
435
Кога се носта дополнителни документи на шалтер, дали ви издаваат некаква потврда за доставени документи????

Член од
20 февруари 2016
Мислења
120
Поени од реакции
123
Многу гајле ти за сите бе...цццц

Па затоа ми се смачи, сега сум релаксиран, од една страна не знаев што ќе се случува а од друга не должам никому да се замарам.
Ic za nikogo ne mi e gajle mi e gajle samo za mene, ama barem za razlika od tebe ne siram negativna energija i ne im posakuvam da gi butnat na dopolnitelna ko na primer ti.
Sakam site da pominat.
Postojano sto te citav kako pametuvas i non stop kontriras kako lugeto so potvrdi nema da zemalu ukaz me provociras i zatoa pisuvam.
Se nadevam vo skoro vreme ke ti ja zatneme muckata. Pa ke velis togas pak ke stegas na forumov neli vi rekov deka tie so potvrdi ke minuvaat.
Nakade duva veterot taka i ti so nego.

Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
Ic za nikogo ne mi e gajle mi e gajle samo za mene, ama barem za razlika od tebe ne siram negativna energija i ne im posakuvam da gi butnat na dopolnitelna ko na primer ti.
Sakam site da pominat.
Postojano sto te citav kako pametuvas i non stop kontriras kako lugeto so potvrdi nema da zemalu ukaz me provociras i zatoa pisuvam.
Se nadevam vo skoro vreme ke ti ja zatneme muckata. Pa ke velis togas pak ke stegas na forumov neli vi rekov deka tie so potvrdi ke minuvaat.
Nakade duva veterot taka i ti so nego.
Надежта е убава работа
Шест месеци се обидува една група да докаже дека потврди минуваат... исто толку време самите си докажуваат дека не е баш така. Една работа, сакаш ли сами да се лажеме, или целта е некој да излажете.
Повелете ајде кој помина од 2015/6 со потврда?

Член од
3 мај 2017
Мислења
251
Поени од реакции
171
Надежта е убава работа
Шест месеци се обидува една група да докаже дека потврди минуваат... исто толку време самите си докажуваат дека не е баш така. Една работа, сакаш ли сами да се лажеме, или целта е некој да излажете.
Повелете ајде кој помина од 2015/6 со потврда?
Сега за сега “минуваат” до положително па ги бапкаат на проверка од вицепрезидентот и така ќе ги остават да се надеваат на указ цел живот.

Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
Сега за сега “минуваат” до положително па ги бапкаат на проверка од вицепрезидентот и така ќе ги остават да се надеваат на указ цел живот.
Мислат дека за инает пишам... всушност нека ги подберат посредниците да им извадат потврди какви што треба, знаат какви треба, ама има трчање и ич ќар за посредникот, ова половината што ми се закануваат се посредници[DOUBLEPOST=1524065588][/DOUBLEPOST]
Мислат дека за инает пишам... всушност нека ги подберат посредниците да им извадат потврди какви што треба, знаат какви треба, ама има трчање и ич ќар за посредникот, ова половината што ми се закануваат се посредници

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom