Миќи, каков е тој геометриски правилен облик ?
qqq_,
такви рабојќе не се учат на „Кајгана„ туку у „основно„, на часојте по аритметика и геометрија...разбираш.[DOUBLEPOST=1523649255][/DOUBLEPOST]
te zamoliv tebe kako poupaten da mi pratis. tvoeto konstantno odbivanje me dovedua da veruvam deka ne postojat takvi vdea.
Darling,
не е (само) до твојата потрешна вера, туку до твојата мрза...
А просто е; ако почнеш самата да бараш, најденото ќе (ти) биде поубедливо отколку некој друг да го најде истото за твоја потреба, оти од други најденото може да ти наликува на нечија сугестија, до тебе упатена и така, пак ќе имаш причина да продолжиш да бараш нешта, кои, демек токму ради тебе, некој треба да ги бара и да ти ги донесе на послужавник.[DOUBLEPOST=1523649477][/DOUBLEPOST]
Miki problemot so niv e sto nivnoto licno mislenje go prezentiaat kako fakt.
Суб,
проблемот е во тоа што не читаш што ти пишуваат.
Да ти појаснам; веќе напишав дека „рамноземјаните„ кои се сомнeваат во она кое им го нуди НАСА (ЕСА, wtf etc...), а кои не и‘ веруваат на „жими мајка„, пред да изложат свој заклучок, излегуваат на терен, понесуваат мерна опрема, мерат, пресметуваат па дури отпосле изнесуваат заклучоци. Плус, самите велат дека, за да бидат убедени во точноста од нивните заклучоци, продолжуваат да истражуваат и да практикуваат нови мерења, со различни методи и средства, за да дојдат до истиот резултат.[DOUBLEPOST=1523649543][/DOUBLEPOST]
Normalno deka tebe ti se interesni posto i verata tvoja gore dole raboti na ovoj koncept.
Заклучоков ти е погрешен, исто како и сите твои претходни (заклучоци).[DOUBLEPOST=1523649928][/DOUBLEPOST]
te zamoliv tebe kako poupaten da mi pratis. tvoeto konstantno odbivanje me dovedua da veruvam deka ne postojat takvi vdea.
Darling,
за да не мрчиш непотребно, еве ти едно „видео„, за почеток, кое е полно со „неписмени„ (прв дел):
https://www.youtube.com/watch?v=h6Cu_HkVUjg