UEFA Champions League 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сеуште не можам да го разберам “арументот“: Не се свири ваков пенал у 93 минута....................................... Пенал си е пенал, нарочито што овој не беше ниту сомнителен. Инаку да не биде дека барам влакно во јајцето, ама ве молам јувенташи потсетете се на пеналот против Милан во Торино, што велевте тогаш? Мислам дека истово го збореа и миланезите ко вас, ама тогаш аргументите беа дека пенал си е пенал, без разлика кога е направен. :)

Не знам, и Интер да беше вчера во онаа ситуација веројатно би се изнервирал во моментот ама нема шанса отпосле да не признаам дека е пенал, ова беше баш преочигледна ситуација.
Аман бе комплексашу,олади малце океј е.Интер ова, Интер она,Џиџи ова,Занети она.Незнам како може некој а го мрази Буфон ?!?!Гледај си го големиот Интер у квалификации за ЛЕ со екипи ко Шкендија и пуши кур.ХРРРРРРК ПУУУ

Аман бе комплексашу,олади малце океј е.Интер ова, Интер она,Џиџи ова,Занети она.Незнам како може некој а го мрази Буфон ?!?!Гледај си го големиот Интер у квалификации за ЛЕ со екипи ко Шкендија и пуши кур.ХРРРРРРК ПУУУ
Па јас ќе го гледам Интер во ЛШ следна сезона изгледа, а ти Челзи во четврток. Позз и секое добро.

Јас едно не можам да сфатам, околу реваншите на Реал и Барса, па добро бе пичкаму мајчина имаат предност од првите натпревари 3 гола разлика, значи три гола, го доминираш противникот на гостински терен( ова за Реал важи) не примаш гол во гости иди реваншот примаш три гола за 50 минути [emoji33] на домашен терен а притуа постигнуваш гол дури во 100 мин и тоа од пенал. Ај да се некои аматери или неискусни ќе речам притисок ова она ама збораме за професионални фудбалери кои имат изиграно преку 300 утакмици.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Јас едно не можам да сфатам, околу реваншите на Реал и Барса, па добро бе пичкаму мајчина имаат предност од првите натпревари 3 гола разлика, значи три гола, го доминираш противникот на гостински терен( ова за Реал важи) не примаш гол во гости иди реваншот примаш три гола за 50 минути [emoji33] на домашен терен а притуа постигнуваш гол дури во 100 мин и тоа од пенал. Ај да се некои аматери или неискусни ќе речам притисок ова она ама збораме за професионални фудбалери кои имат изиграно преку 300 утакмици.

Затоа појма немаш од фудбал и сите мислења тие се кое од кое потешка глупост истресена на темиве, затоа не разбираш. Битно сегде те има, за се коментар даваш, убаво некој те праша реинкарнација на Џони Вајсмилер да не си?

И друга работа навивачите/фановите исти сте значи и за Реал и за Барса шо навивате 90% не сите, чекате да заврши натпреварот во ваша полза за да напишите статус Хала Мадрид, а 90 минути штама како глуфци скриени [emoji846]

И друга работа навивачите/фановите исти сте значи и за Реал и за Барса шо навивате 90% не сите, чекате да заврши натпреварот во ваша полза за да напишите статус Хала Мадрид, а 90 минути штама како глуфци скриени [emoji846]

Ти не го знаеш основното навивачко правило, не се пишуваат фалбаџиски коментари дури трае натпреварот, ако оваа недела не е потврда за тоа правило (Сити, Барса, Реал, Јуве) тогаш не знам како поинаку да ти објаснам

Hala Madrid :pos:

Затоа појма немаш од фудбал и сите мислења тие се кое од кое потешка глупост истресена на темиве, затоа не разбираш. Битно сегде те има, за се коментар даваш, убаво некој те праша реинкарнација на Џони Вајсмилер да не си?
Кои се шансите да има двајца од Битола што скришум навиваат за Атлетико и се по клаџата? :D јас мислам дека е Стефи, без навреда до холизмо ако грешам :D

И јас би направила вака како Драган, језда е фб ама не си на свој профил да шириш клетви и глупости како вчера на таа група, ако не ти се свиѓа нешто во коментирањето, пиши им приватно, сите имаат профили.

И јас би направила вака како Драган, језда е фб ама не си на свој профил да шириш клетви и глупости како вчера на таа група, ако не ти се свиѓа нешто во коментирањето, пиши им приватно, сите имаат профили.
Па и не мора приватно, нека биде и јавно ама без навреди. Која е поентата да земеш да го колнеш и да го пцуеш не можам да разберам, на страна што според мене добро искоментираа вчера и кога требаше го фалеа Јуве, не видов никаква наклонетост кон Реал. И мене еднаш не ми се допадна нешто во коментирањето на Драган, мислам на ОИ беше, фино лепо му пишав културен коментар дека таму и таму згрешил, ја прифати критиката и рече дека ќе се поправи во иднина. Се е како што треба кога ќе се направи на фин и човечки начин, со сељачко понашање ништо не се добива.

Ти не го знаеш основното навивачко правило, не се пишуваат фалбаџиски коментари дури трае натпреварот, ако оваа недела не е потврда за тоа правило (Сити, Барса, Реал, Јуве) тогаш не знам како поинаку да ти објаснам

Јас колку шо знам вистински навивачи си го сакат клубот и кога победва и кога губи лесно е после победа да се чаламиш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom