Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Nezasluzeno za bufon , ama od sudijata poglup ispadna benatija pa covece gledas deka ovoj ne mrda i ceka nekoj da go cepne za da padne nema namera ni da sutira ni so glava ni so noga ide na stop na gradi i ti se zabivas vo nego kako tenk pa neznam sto sakaa od sudijata da gleda vo oblaci.

Sepak neopravdano tolkav truda za na krajta da te sjebe sudija i glup odbranben igrac:cautious:

Пуши кур Буфон!! Хахахахаха
Ќе молим за слике како иде у соблекувална, да видим дали плачеше ка после утакмицата за светско :icon_lol:[DOUBLEPOST=1523479965][/DOUBLEPOST]

Буфон највише заслужил вакво нешто.
Хрк пу, плачи пичко

Плаче Евче #хехе!

Абе кој ти е овој муабет за пичкањево? Демек ако изгуби некоја екипа под дифолт пичкарски играла? Баш Јуве не играше пичкарски со Реал, имаа шанси во првото, мислам и пенал не им свирнаа и после маказите на Роналдо се отиде у курац.

Некогаш едноставно квалитетот е тој, не мора секогаш пичарски да е пристаот ако изгубат.

Виде денес за што зборам цело време?
Вакви утакмици има/ло со лопата да ги ринеш, ќе имаат поволен (но не и удобен) резултат и ќе се повлечат ко пичкици... не само јуве, грото од екипите.

Таке иде у животот, секоја неправда се враќа... некогаш порано некогаш покасно...

30652576_1016438611845510_5699900808473083904_n.jpg

MА ИДЕМЕЕЕЕЕЕЕ БРЕЕЕЕЕЕЕ

џабе се тешите битни сте како македонија пат кога ке падне снек
просечни тимчиња хехе поз

џабе се тешите битни сте како македонија пат кога ке падне снек
просечни тимчиња хехе поз
Не се тешиме .... урламе, се ситиме, славиме, пиеме.

Таке иде у животот, секоја неправда се враќа... некогаш порано некогаш покасно...

30652576_1016438611845510_5699900808473083904_n.jpg
Али важното е шо милан после оваја сезона на сликава не може глава да дигне,а јуве ќе игра и догодина,него вие шо ќе праете

Али важното е шо милан после оваја сезона на сликава не може глава да дигне,а јуве ќе игра и догодина,него вие шо ќе праете
Добро

Никад у живот не сум навивал за Јуве ама ми се стемни пред очи за ваков пенал у 95. Буфон не заслужи вакво нешто!

пс: Ама па од друга страна ми е мило што испаднаа за @Bianconero vero да се приземји малку ;)
Што да се приземјам? Кога сум се кренал у небо па да се приземјувам? Абе лекција им одржаа на миленичињата на УЕФА бе у сред Мадрид. Судијата може комотно све најмило у ладно чело да баци кога ќе се врати дома!!! Исто и педерот, кој ми ги придоби симпатиите во мечот во Торино ама после ова и он све најмило да закопа. Ти да се радуваш со соблакање дрес на гол кој го дал судијата абе само смрт од рак на све најмило!!!

Buffon, after anger and disappointment a wish: " many congratulations to Rome, yesterday made me proud. I hope they win the champions league. We deserve it as Italian football "

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom