- Член од
- 17 август 2009
- Мислења
- 3.685
- Поени од реакции
- 5.315
Дека требаше Меси да го шутира
Да го утнеше, да беше поинтерсно

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дека требаше Меси да го шутира

pa toa go zboruvame od pregi deckotot go nasedna benatija, izigra pametno znaejki kakov konj ima pozadi nego i od videotot se gleda ubavo deka prvo go butnuva pa posle igra na topka nzn sto e nejasno tuka.
TI ne se sitis drugite kolku im e merak sto padna Juve .... a glup jas sto mi bese zal za Milan vo koja situacija se i sakav da se podobrat ili koga navivav za Inter vo 2010Ako mislite deka se sitime na Juve so ispadnale od penal ste u golema greska. Ja ko fan na Roma spored toa kako se odvovaa nastanite sakav Juve da projde denes i toa mnogu. A veruvam i deka mnogu od nivnite fanovi istovo go mislele i za nas vcera. Calcio pred sekoja druga govnarska liga. Jebiga so italjanski fudbal sum rasten. Forza Roma
@Viksa.LAL
По што го нема.
93' [emoji460]па и билан го нема хххх
Ништо, како што реков и претходно многу е тешко како навивач да признаеш дека пеналот е ИЗНУДЕН и фактот дека изнудени пенали не се свират туку се добива жолт картон за тоа.
Особено не се свират во продолженија на вака битни натпревари.
Логиката ти е, јас тебе те наседнав да ми се пишиш жирант за кредит... не ги враќам парите, ти ми плаќаш ама пошто банката не ме пријавува во мвр, ти си ќутиш... јас сум те заебал и тоа е океј.
така и глупиот бенатија наседна да прави контакт, било каков доволно беше, па се деси тоа што се деси.... изнуден пенал.
93' [emoji460]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Груба грешка на Алегри што не направи барем една измена во средина, а го имаше Маркизио, очигледно беше дека паднаа последните 20 минути, еве сега слушам податок дека дури 8 километри истрчале Јувентус повеќе од Реал.