Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е тoa тoлку скaпo вoзилo,oнaкa гo спoмнa некoј и пoсле мит стaнa.Која е таа нива шо кошта као нов Q7 и која е таа будала што му ја купува? Тоа ми е тешко да сфатам.
Npr taa drzavnata so el gornocrpnatiot mu ja prodaval na sogragjaninot od strumica.Која е таа нива шо кошта као нов Q7 и која е таа будала што му ја купува? Тоа ми е тешко да сфатам.
Добро Тевдоски и екипата негова би се кладел дека се глупи. Ама Заев и Кочо не се луѓе што не знаат што е економија и буџет. Ниту 1000 евра месечно сметаат дека се многу пари. Мислам дека им е класичен политички потег, после кој ќе го исшутираат Тевдоски за балансирање.Па со екипава за економија што им е сите варијанти се у игра.
Поголема е групата која се сити од групата која е засегната. Е сега втората група е помоќна, ама пресметан ризик, кога ќе мора, ќе балансира.Ами зошто би провоцирале бајги луѓе што можат да го истурат својот бес со гласање за ДПМНЕ ?
Сегде во нормалниот свет не е срамота да си богат. Само кај нас луѓе се фалат дека се сиромашни.segde vo normalniot svet toa e nelegalno.
prviot del ne go vide? za `kombinacija`? lokalniot izraz na makedonskite `pretpriemaci` koga kje go zaebat sistemot ili kje proneverat pari?Сегде во нормалниот свет не е срамота да си богат. Само кај нас луѓе се фалат дека се сиромашни.
Не е само дремењето. Имаа к-15 еден многу јак скеч на темава „Што си завршил - музичка академија? - Ти ќе бидеш министер за одбрана, ќе свириш турски марш!“.Па добро се тоа е по заслуга од преседени саати во шатори пред влада. Да си ти кадарен за било што зарем ќе дремеш у шатор 3 месеца за 500 денара дневница (ранлива категорија)? После ги фукнаа по функции, а ако си доаѓал чат пат на ракија, повели флуоресцентно елече и мрш на паркинг ПОЦ да парадираш.
Изглеа благо кажано као скриена камера, а у тешка форма - некој гаден експеримент.
Овој кумановскиов многу неинтелигентен впечаток остава и кога збори....тоа харизми, аури, астми - ич муабет да не праиме, исто ко оној на мвр, ременски и добар дел од цк на сдс. Таа партиска игра да пикираш намерно што понеспособни ликови за да не ти ја загрозат лидерската фотеља бц ја играше многу перфидно и ете шо остаи - партија у распад.