Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Sreda od 20:30 odbojkive i 20:45 Barca planiram da vlezam jako, pocastete se so vreme gledam kvotite pajget na b365 1,22 1,16 i 1,11 se ne gledam kako ne bi pominalo ova neverovatna e razlikata vo jacina na 3ve natprevari
dynic8.png

bravo be porto grob da nemate na tiket so 3 bejzboli eden hokej i a.omic + dodavam eden fudbal i toa skapanive 2-4g i posto vidov deka se borat za sampioni rekov mora da tepaat i gi prepraviv 2&2-4 normalno sve drugo si vleze lagano samo kretenive izgubija ...

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Баерн 2ка со Севиља 1.70 6/10.

Ретко топ 5 лиги играм и општо ретко фудбал ама мислам дека ќе тепат и 1.70 има доволно вредност за мене едно 2-3 класи се Баерн подобри од овие.

Севиља секако ќе даде гол.Играј 2 и ГГ подобро

Шо и да се игра не вреди повеќе од 500 ден да се уплаќа.

Барса - Рома - 1+ прво и 3+
Јуве - Реал - ГГ
Ливерпул - Сити - Т1 1-3 гола
Севиља - Баерн - Т2 1-3 гола

5 коеф на 500 ден.

Јувентус X прво
Баерн 3+
Барселона 1 и 3+
Ливерпул 3+
Аталанта 1

Приморска-Вршац 1 1.70 Моцарт

Би требало да тепат Приморска денес читав и дека атмосферата кај Вршац не е нај нај немат многу време плата земено и би требало да игра една словенска екипа во финале.[DOUBLEPOST=1522772576][/DOUBLEPOST]
Севиља секако ќе даде гол.Играј 2 и ГГ подобро

Нема шанса такви комбинирани типови да уплатам.

Za utre odbojka Friedrichshafen da zemat barem eden set 2.20
I da ja izgubat utakmicata mislam deka nema to da bidi so 3:0 a dosta soliden koef e za da se proba.

Многу ги сакам муабетите во кладилниците да се проба, да се проба на ситно, пробајте и слични такви чуда. Што значи да се проба? Да се кладиш фиктивно со замислени пари?

Па не е тоа колач да се проба. Нешто е или тип, или не е тип.

Vo pravo se nekoj clenoj tuka sho pokje ne pisat nisto eve ova bese posledno I od mene.
Pisav mislenje ojdov uplativ 2.14 e padnata.
Ko ke recam da se proba znaci ako saka nekoj I so kolku saka da uplati ne fativ v gusha nikoj a takov lajnojadac ko.tebe sho eden tip nema pisano ovde a po site pluka e posleden sho treba da kazva sho kako pozz

Vo pravo se nekoj clenoj tuka sho pokje ne pisat nisto eve ova bese posledno I od mene.
Pisav mislenje ojdov uplativ 2.14 e padnata.
Ko ke recam da se proba znaci ako saka nekoj I so kolku saka da uplati ne fativ v gusha nikoj a takov lajnojadac ko.tebe sho eden tip nema pisano ovde a po site pluka e posleden sho treba da kazva sho kako pozz

Не знам што се палиш како млад мајмун.

Прво, не се однесуваше конкретно на тебе, туку многумина така пишуваат, може да се проба на ситно.

Второ, аман продолжи да пишуваш на темата, после триста добитни типови кои овде ги имаш оставено навистина ќе биде штета да те снема. :rolleyes:

Трето, лајнојадач ќе му кажеш на татко ти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom