- Член од
- 26 март 2018
- Мислења
- 45
- Поени од реакции
- 5
На овој мкд владе со спејс шатл му коментирав, дека рече што сме разврзале муабет за бојлер небаре спејс шатл било.нема зошто секоја година бојлер, нели тие овој од времето на Тито ??
Па Леов има 5 години на казанот гаранција а 2 години на електриката, не знам за другите како е..
а имаш во Крусел пак Кончар, држи цена со поскапиот Аристон http://www.krusel.mk/koncar-egv-80-2-ti-50-lit-bojler
Било кој да се купува, само да биде голема фланшата да може да се извади греачот со каменот...
а регулацијата е добро да да биде надворешна, не значи секој ден да се рчка, ама не е исто лето и зима, не е исто чист бојлер или со каменец...
Да,од времето на Тито ми е,ај сега најди таков квалитет.[DOUBLEPOST=1522690116][/DOUBLEPOST]
Не знам јас,ама проточен па мн луѓе ми рекоа ни под разно.Od licno iskustvo mozam da ti potvrdam deka siemens protocen boljer 21kw so bakarni cevki raboti veke trieset i kusur godini. Edinstveno sto se rasipuva e edna gumena membrana. Se kini so tek na vreme, ke stavis druga i tolku. Plinskiot sto go imam veke dve godoni ili tuka nekade dosega e aren, a cenata mu e sosem pristapna od okolu 7000 denari plus minus nekoj denar. Ama ko si zapnal za klasicen kupi si takov, ne ti se mesam. Sepak na covek mozis so sila samo da mu zemis, da mu dades nemozis. Dajmu ke go frli![]()
Бтв,иако е ирелевантно за муабетот, не сум м,ж сум
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Последно уредено: